Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WEEKEND THROUGH MY PHONE

En helgupdate. I vanlig ordning. Jag bjuder på allt möjligt från telefonen, allt från rätt fräscha bilder till bilder där jag visar upp mitt kvällsmål där jag bokstavligt talat hällt på parmesan på en omelett J gjort åt mig, smakade bättre än vad det såg ut! Dessa är dom mest ärliga bilderna i min blogg helt klart, mina vardagsbilder från helgen som gått. Av någon anledning börjar jag alltid smygfota helgen från torsdag? Vi får köra på det, att min helg börjat redan på torsdagar haha.

I torsdags skulle jag plåta för Suits & Supplys tjejmärke. Jag skulle komma dit osminkad då jag skulle in i sminket klockan 14.00. Jag drog på mig jeans på jeans och borstade mitt hår.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Körde en snabb lunch bredvid Suits & Supply innan jag skulle in i sminket.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Såhär blev resultatet!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Plåtade i bland annat det här fina setet.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Deras showroom är så fint. Älskar färgen på väggarna, den mörka turkosa färgen är så fin ihop med guld.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Och kläderna är så fina så det är inte sant.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Det var jag och en annan bloggtjej som plåtades. Vi matchade vår sista look då vi båda bar kritstrecksrandiga kostymer!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Crew.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Var helt slut efter detta och lyckades ta mig hem med knappt några batterier på telefonen. Fick tag i J och vi båda var superhungriga och stack direkt och åt middag på kubanen nedanför oss, den ligger i samma hus så vi hamnar ofta där och vi beställer alltid samma sak.

Processed with VSCOcam with f2 preset

I fredags åkte jag in till Lower East för att ha frukostmöte med Isolina på Dudleys. Favoritställe!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Yoghurt med granola, bananbröd och avokadomacka.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jag bar en collegetröja från Aritzia och jeans från Levis.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Strosade runt. Gick från Lower East till Soho och kikade in på det här gulliga stället. Provade en matchalatte.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Passerade så mycket gulliga uteserveringar och jag drömde mig bort direkt.. <3

Processed with VSCOcam with f2 preset

Fredagens sista location när vi plåtade. Jag hade en idé om att plåta på en brandstege, sagt och gjort.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Gick upp på taket och jag som är höjdrädd gick snabbt ner igen..

Processed with VSCOcam with f2 preset

Mötte upp J och en kompis för en drink innan middag.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Det blev i vanlig ordning Catch. Jag har en kompis som jobbar där så när vi är 5-6 pers som kommer på att vi vill äta middag en fredag i NY brukar det bli enklast att slänga iväg ett mess till honom. Han är så schysst och löser alltid!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Lördag morgon och cardio stod på schemat!!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Himlen var så mysig..

Processed with VSCOcam with f2 preset

aa7a63eb-8fc8-4350-ad64-10cb7302da26

Lagade en smarrig lunch till lunch.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Efter att jag och J napat så gick vi till kubanen, J åt och jag och två kompisar satt med. Sedan drog vi till matchen! J är fortfarande skadad så vi åkte med honom.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

När vi kom hem igår kväll lagade J omelett till oss och jag öste på massa parmesan. Jag skulle kunna ha ost på allt..

Processed with VSCOcam with f2 preset

Söndag morgon och barre på schemat!! Heja heja.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Vi måste köra i sådana här strumpor med fästen under men i morse hade jag svårt att hitta några som passade ihop…

Processed with VSCOcam with f2 preset

Åt en brunch med J och vår kompis från Sverige på Anthony Davids och deras nutella glazed donuts är ju farliga alltså. Oj så goda! Vi satt och pratade om företagsidéer, välgörenhet och en massa annat. Det är så roligt när man umgås med någon/några i ett par dagar, man hinner bränna av så mycket samtalsämnen. När vi skiljdes åt igår kväll efter en heldag tillsammans så pratade vi om mycket djupare frågor än vad vi gjorde när vi sågs i fredags på middag =) Sånt är kul!

Efter en brunch gick vi på match igen och så avslutade vi söndagen med Skönheten och Odjuret på bio. Nostalgi! Den tog mig tillbaka till när jag var liten tjej och väckte massa minnen. Jag tyckte filmen var jättebra. Filmen var lång så vi somnade sent men det var det värt. Det var den helgen det <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!