Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MORNING ROUTINE

Då kör vi! Måndag igen och jag började måndagen i ett lugnt tempo idag. Jag ställde klockan både lördag och söndag så efter en sen bio igår så klev jag inte upp så tidigt som jag brukar. Jag har lagat frukost åt mig och Mr och så ska vi nu röja undan lite här hemma och åka och storhandla. Min kompis Carro kommer hit från Sverige idag och hon har inte varit och hälsat på oss tidigare så det ska bli så roligt att hämta upp henne på flygplatsen klockan 15. Vill ni veta något lustigt? Vår andra kompis som är i stan nu ska med ett flyg så vi ska skjutsa ut honom till Newark och plocka upp henne, perfekt tajming!

Vi tänkte laga middag ikväll här hemma och umgås vi tre <3 Så mysigt. Ja, så i morse bytte jag ut min morgonrutin nedan, ägg, citronvatten och träningskläder mot en soft morgon, jag körde lite ”vardag” nu i helgen istället och tränade både lördag och söndag så jag kände att jag kunde ta en liten day off från det idag.

Nu är det en månad kvar tills vi åker till Sverige och det är fullt ös tills dess. Nu kommer Carro, på torsdag kommer Sofia och Johanna från LA då vi ska ha min amerikanska bachelorette på lördag (med tjejerna i laget) Veckan efter det är det J’s sista match för denna säsongen och sedan kommer andra vänner till oss ett par dagar runt påsk och sedan är det dags för oss att säga hejdå till alla våra vänner här, packa ihop lägenheten och åka till Stockholm. Så lustigt att tiden går så fort. Jag tyckte just vi lämnade Sverige.

Så var vi hamnar efter sommaren det återstår att se…. En sak i taget. Vi börjar med att flytta ut, packa upp lägenheten hemma i Stockholm, lägga krut på bröllopet och sedan får vi se var J får kontrakt. Det kanske blir klart innan bröllopet? Who knows, en sak i taget i allafall och ingen av oss känner oss stressade i all fall. Och under all denna tiden jobbar jag på som vanligt och ska faktiskt filma en hel del, ni kommer ju att få ta del av det senare. Men som jag hintat om tidigare så är jag igång med rörligt men mer än så kan jag inte tala om.

Puss!

Träningskläder från SanneAlexandra.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!