Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VARIETY

Variation klingar väl bra? För mig klingar det riktigt bra. Variation förnöjer ofta. Efter många dagar hemma i soffan med massa serier känns det bra att åka till in till stan, besöka någon skön restaurang och sitta och njuta av sorlet och pulsen. Efter en semester med massa god mat känns det bra att laga massa mat hemma och värma på en matlåda dagen efter (jag älskar att värma på mat!) Ja ni förstår. Jag mår bra av det! Det ena slår inte det andra utan det är kombinationen som gör det bra.

Jag designade ju en jeanskostym i början på förra året som släpptes i höstas. När influencers lägger upp bilder på den så matchas den oftast ihop, den är ju supersnygg ihop, det är så den är skapad men jag vill tala om för er att den går att variera. Ni vet vilken kostym jag pratar om? Denna nedan.

17453729_10158492302900554_31041915_o

Men för ett par veckor sedan när jag var med Isolina och besökte Place Showroom, då bar jag mina byxor ihop med en vanlig vit tröja. Det var snöblandat regn ute så att håret levde ett eget liv men det var ändå härlig energi i luften, vi fotade mitt på Fashion Avenue, kändes väldigt passande. Men här ser ni i allafall byxorna separat. Och ja, jag har designat dom med fickor bak till, jag tycker att det passar bäst när det är jeansmaterial. Och jackan/kavajen kan ni såklart också matcha med annat än byxorna. Riktigt bra! Tips också till er långa tjejer, dom är långa i benen. Jag gör hellre byxor med långa ben som man får sy upp än tvärtom. Eller så gör ni kortisar som mig, bär dom med klackar och få milslånga ben! Byxorna är också på REA. Bara en sådan sak.

Shoppa kavajen HÄR och byxorna HÄR. Jag bär storlek 32 i båda.

sanne_6thave_new_york_1 sanne_6thave_new_york_2 sanne_6thave_new_york_detalj_1 sanne_6thave_new_york_3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej söta!
  Du säger ofta att du är en shortie. Du ser inte kort ut på bild, så hur liten är du egentligen??
  Du och din fiance är så fina ihop och jag önskar er lycka till med det kommande bröllopet och i äktenskapet ?

  Kram, Lisa

  Lisa 2017-03-22 18:49:34
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Heej! Haha, nej jag vet. Det är ju så orättvist med bilder och ofta har jag ju klackar. Jag har träffat en del bloggläsare och nästan alla är chockade över att jag är mindre än dom trodde 🙂 Vet inte hur jag ska ta det haha!! Jag är 165 och så är jag nog inte så stor i kroppen. Brukar få bli ”Lilla Sanne” så jag uppfattas nog som längre på bild helt klart, som många andra 🙂 Tack så jättemycket, vad gullig du är. Vi längtar!

   Sanne Alexandra 2017-03-22 20:19:00
   Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!