Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DW EVENT, BUBBYS NUTELLA PANCAKES, DJ’S, THE BOX AND PIZZA.

Lite från min helg i bilder från telefonen. Det brukar ju uppskattas!

I torsdags lockade jag håret med min nya locktång som jag känner att jag faktiskt kan hantera. Woho! Äntligen har jag fått ordning på hårbestyret. Jag använder denna från Bio Iconic.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Tog i vanlig ordning färjan över till Manhattan.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Solnedgångar… <3

Processed with VSCOcam with f2 preset

Sohos gator.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Daniel Wellingtons butik ligger i Soho på Broome St.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jag var där och spanade in deras nya klocka som Kendall Jenner är ansikte utåt för. Stort! Klockan var superfin och den sitter på armen numera. Spana in den HÄR. Ett lyckat event med alla härliga DW-personer som jobbar här i NY. Det bjöds på svenska delikatesser så som chokladbollar och drinkar med svensk cider i. Kände mig som hemma =)

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jag och Isolina som jag var där med blev hungriga efteråt så vi knatade några gator till La Esquina..

Processed with VSCOcam with f2 preset

Men det var packat och vi hade inget tålamod att vänta på bord i baren så vi gled vidare.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Messade en kompis på Catch och körde baren där istället. Lite sushi och massa snack om allt från relationer till jobb, en mysig kväll! Vi planerade även fredags fotografering.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Vi bestämde oss för att ses på förmiddagen i Flower District i NY för att ta bilder.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Efter flera timmars plåtande åt vi lunch på Bubby’s i Tribeca. ÄLSKAR Bubbys! Deras pannkakor med nutella som ni ser är.. ja, helt ljuvliga. Jag tar alltid deras kalesallad med getost, pekannötter och massa göttigt så lägger jag alltid till kyckling. Den är också en vinnare!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Tog en kaffe på Gasoline där vi också plåtade. Fick lov att ta en bild på min cappuccino, är den inte så fin? Jag skulle också vilja kunna göra sån här fin cappucino.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Mötte sedan upp J, vi skulle till NHL butiken för att köpa tröjor till några kompisar som kommer idag. Möttes direkt när vi kom in av deras matchtröja så det blev enkelt att hitta!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Sedan gick jag och J och åt middag innan jag skulle iväg och träffa Isolina. En kompis till mig var i stan och fotade Axwell och Ingrosso så han bjöd in oss där dom spelade så där dansade vi i många timmar innan vi dansade vidare på The Box. En mycket kull kväll!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Dagen efter bestod min dag av… Mat, mat och film. Hade avsatt ALLT. Jag är knappast aldrig ute längre. Senast jag var ute på en klubb i NY var i September och då gick jag hem innan 01 så jag hade bestämt mig för att verkligen gå ut och dansa med den tjejen jag fotar ihop med. Därav gick lördagen bara åt att mysa i soffan medan det snöade utanför. Jag mådde väldigt bra men det var mysigt att inte jobba eller fokusera på något annat än att slappa!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Som sagt, mat…

Processed with VSCOcam with f2 preset

Och söndagen har ni redan följt med på. Det var en fartfylld söndag, det behövdes efter en så slapp lördag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!