Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SUNDAY FUNDAY

Efter en lördag där vi tog det superlugnt med massa thaimat och filmen Lion som för övrigt var så himla fin så kom söndagen som bestod av full aktivitet. Tårarna bara rann ner för mina kinder under filmen, ni måste se den. Att se sådana tragiska men fina filmer som är verklighetsbaserade ger mig alltid större perspektiv på livet men trots det så känns det som att jag inte lika ofta behöver påminna mig, jag är väldigt tacksam över mitt liv och människorna jag har i det. Jag vet att jag kunde bli trött på mig själv ibland när jag gnällde över en trött telefonräkning och sedan påmindes om något som gjorde att mitt problem inte ens kändes värt att ägna en tanke åt, jag har försökt att se ur ett annat perspektiv hela tiden istället nu. Det är viktigt!

Till söndagen. Jag och Josefine var på Barre och svettas som bara den, jag fick ett sms av henne i morse där hon talade om att träningsvärken inte var nådig, feel ya sistah! Efter det hade vi massa prat att ta ikapp så vi slog oss ner för en brunch. När vi skiljdes åt drog jag på mig en färgglad topp från Zara och åkte in till Catch där en kompis hade en födelsedagsbrunch, vi åt en massa gott som vanligt. Jag hade dock lite svårt att äta eftersom att jag precis ätit. Erika bjöd in till brunch efter att jag bestämt brunch med Josefine så jag tänkte att båda två fick gå. Jag har ju ätit på Catch förut om man säger så =) Förra året var jag stamkund där. På riktigt!

Och efter denna härliga brunchen åkte jag till Mr Mr och… åt lite till. Så om ni undrade vad jag gjorde igår, söndagen den 19e Mars så åt jag mest. Puss!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

28a162f4-1ac4-41a1-86f8-2db91d2a757d f5008c31-d20e-47d3-86fd-454f0ded7640

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag måste fråga dig en grej gällande invisalign. Jag fick mina skenor för 5 dagar sen och jag har fått så mycket blåsor i underkäken:(. De gör fruktansvärt ont och jag knappt prata för att de gör så ont. Har du haft liknande besvär och kommer det gå över lr blir det såhär hela tiden? Hur många skenor ska du använda? Kram på dig

  Nina 2017-03-20 19:51:43
  Svara
  • Svar på Ninas kommentar.

   Jag fick också det första veckan!! Men de ger sig 🙂 lovar! Jag ska ha 19 om jag minns rätt. Kram!

   Sanne Alexandra 2017-03-20 20:34:58
   Svara
 • var kommer den fantastiska röda tröjan ifrån???! så fin!

  josefin 2017-03-20 17:30:38
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!