Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WEDDING GUEST INSPO, BACHELORETTE AND OTHER OUTFITS.

Det finns några gånger per år när jag har letat inspiration till nya kollektioner som jag kan sitta och uggla vid datorn i timmar, det går liksom inte att komma därifrån, jag går igenom varenda sida av inspiration jag kan hitta. Det är en sådan slags tid nu men jag letar inte bara efter inspiration till shopen..

Jag är inte kräsen när det kommer till vad jag ska bära för kläder över lag, det är endast under sådana här speciella tillfällen som jag har inplanerade som jag blir såhär petig och jobbig. Jag vet när jag skulle ta studenten, jag hade sparat ihop en budget, letade i varenda butik i Milano, tittade på varenda onlinesida som fanns och då varenda butik men hittade inget jag tyckte var perfekt så det slutade med att jag tog en klänning jag hade burit en gång förut, för den älskade jag. Ni förstår ju hur petig jag var då? Nu sitter jag där igen, typ..  Jag gick igenom säkert 70 sidor på Revolve igår, utan att överdriva. Så, det jag jag letar efter;

 • Något att ha på mig på den 1a April, då ska tjejerna här i Devils-tjejerna ska ha en liten Bachelorette för mig. Det är inte som i Sverige här borta där man inte vet vad man ska göra eller när. Så, en vit klänning tills dess… Och ja, min egendesignade vita klänning i min kollektion har jag redan en plan för att vid ett annat viktigt tillfälle =)
 • Vårt bröllop, jag letar efter en klänning till dagen innan.
 • 2 andra bröllop.
 • Inspiration till shopen

Och detta resulterar ju nu i att jag kan varenda onlineshops sortiment och ett sortiment som verkligen sticker ut som jag bara måste dela med mig utav är Reformations. Vi ska till Italien på Honeymoon så jag svävar också snabbt iväg dit när jag ser kläder som nedan. Reformations kläder är också miljövänliga där ingen tagit skada vid tillverkningen vilket gör att det känns värt att lägga en extra slant. Så, Reformation får stå för Italien-inspo och inspo till mitt egna klädmärke. Jag har helt fastnat för linnematerial, helt tokig i det just nu!

screen-shot-2017-03-16-at-1-54-31-pm screen-shot-2017-03-16-at-1-54-38-pm screen-shot-2017-03-16-at-1-54-54-pmscreen-shot-2017-03-16-at-1-55-49-pm screen-shot-2017-03-16-at-1-56-03-pm screen-shot-2017-03-16-at-1-56-23-pm screen-shot-2017-03-16-at-1-56-33-pmscreen-shot-2017-03-16-at-1-57-19-pm

Till min Bachelorette här i Usa vill jag ha någon flörtig, kul klänning eller jumpsuit. Jag tror att tjejerna vill att jag ska bära vitt, det har gjort det hela lite svårare. Här nedan kommer två outfits jag gärna burit annars. Jakten fortsätter!

 

Att vara gäst på ett bröllop är något som det finns vissa ramar för. Först och främst får man titta på klädkoden på inbjudan och utgå därifrån. Men, det finns ju fortfarande några färger man kanske helst ska undvika. Jag vet inte hur noga det är idag men vitt och rött brukar väl inte vara så populärt eller har inte varit i alla fall. Jag har spanat på lite klänningar och det finns inte ett så sådär jättebra utbud tycker jag men några godbitar har jag skrapat fram! Håll på plagget du gillar så kommer länk upp. (Adlinks)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Sanne!

  Först vill jag tacka för en underbar blogg som jag följt i flera år nu! Tiden bara tickar iväg och det är så roligt att följa dig i din utveckling 🙂
  Det är så att jag och min pojkvän planerar att ta en resa ill New York nästa sommar för att fira vår examen från universitetet, men är lite kluvna i vart vi ska bo. Vi vill ju bo centralt på Manhattan för att kunna ha relativt nära till det mesta samtidigt som vi vill bo i ett bra område 🙂 Om du skulle vilja skriva ett inlägg och ge oss lite tips på områden du skulle ha valt om du skulle åka dit som turist skulle jag bli väldigt väldigt tacksam!

  Lycka till med bröllopsplaneringen! 🙂
  Kram/Jessica

  Jessica 2017-03-19 15:02:42
  Svara
  • Svar på Jessicas kommentar.

   Hallå där 🙂
   TACK! Jag vet, tiden gå så fort det är inte klokt. Ja vad roligt, jag håller på med en uppdaterad NY guide nu. Postar den innan vi åker hem i slutet på April så lägger jag den i kategorin ‘NYC’ så hittar du den enkelt. Jag förstår att det är klurigt kring var ni ska bo, grejen är ju att det inte är så bra standard på hotell över lag i NY tycker jag om du inte vill betala multum. Jag tror att ni kanske inte kommer vara så jättemycket på hotellet? Ni kan inte köra airbnb? Jag skulle helst bo i områdena tribeca, soho, west village.. Dom flesta hotell med bra standard för ok priser ligger uppe i Midtown, runt Times Square och där är det så himla mycket folk och turistigt det kan vara kul att ha sett men jag är helst så långt ifrån där som möjligt =) I min NY-guide kan jag ta med tips på områden att bo i och försöka höra runt kring hotell just där. Kram!!! O vad härligt för er med NY! Ska ge massa bra tips. Kram

   Sanne Alexandra 2017-03-21 14:16:28
   Svara
 • Jätte snygga kläder i linne.
  Jag vill tipsa om några multifunktionella klänningar som tillverkas i Finland men det är kanske inte något som du är intresserad av.
  Men här är iaf hennes webshop och blogg : http://elinsandholm.wixsite.com/esdesign
  https://kladerochkvalitet.com
  Hittas även på instagram under esdesignfinland 🙂

  Vill även säga att jag gillar din blogg väldigt mycket och roligt att följa med planeringen av ditt bröllop.

  D 2017-03-17 19:20:59
  Svara
 • Magdalena Ribbing tar död på myten om att man som kvinna inte kan/ska bära rött på bröllop 🙂 http://mobil.blogg.dn.se/etikettfragan/2012/02/22/rodklanningsmyt/

  De enda färgerna man inte ”bör” bära på bröllop är väl vitt eller helsvart

  Mia 2017-03-17 09:30:11
  Svara
 • Så fantastiskt snygga beiga linnebyxor! Dör! Du skulle vara så jäkla fin i dom! Själv är jag gravid och har i vanliga fall inte alls samma figur som du, men dom där var verkligen så himla snygga! Typiskt sånt plagg jag kommer gå och fundera över och sen behöva prova och antingen köpa för att dom är fina eller kunna sluta tänka på för att jag ser ut som en clown, haha. Kram!

  Sara 2017-03-17 07:52:02
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!