Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EXCITING NEWS

Jag är inne i ett bra flow när det kommer till jobb just nu. Eller det mesta i livet, det känns som jag har en bra balans. Det är ju svårt och då och då känns det som att jag tappar balansen helt. Jag vill hela tiden utvecklas och så fort det känns fel på något vis ifrågasätter jag det och försöker ändra på det, allt för att hitta den där balansen som jag mår bra av.

I den här balansen känns det som att våren är min tid, våren ser ofta lite ljusare ut för mig, jobbet brukar flyta på bättre (med undantag för 2015) och jag brukar ha fler bollar i luften. Det trivs jag ju med! Jag gillar att känna att jag är på väg någonstans samtidigt som jag känner mig nöjd med att vara där jag är. Ni vet känslan?

Igår spelade jag in en podd som släpps runt 1a April, jag ska länka den då. Ni är ju många som undrar över hur jag startade mitt företag och gärna vill höra om min resa och mina tankar kring det så snart så. Nu sitter jag och väntar in ett möte med ett produktionsbolag, jag ska börja filma en grej nästa vecka. Hehe, vilken hint va. Men ja, rörligt kommer att komma, var så säkra! Mer än så kan jag inte avslöja nu men jag kommer att med start från nästa vecka ha fullspäckat schema. Jag älskar nya utmaningar och känner mig peppad. Allt som kittlar lite på ett bra sätt brukar vara utvecklande, skönt att känna att man lever!! =)

Så, för er som önskat rörligt. It’s on its way och det kommer sändas rätt snart!! Stay tuned.

img_0124

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • När kommer klänningen in i shopen, det skulle väl bli nu i vår? 🙂

  Nathalie 2017-03-16 06:02:02
  Svara
 • Hej! Vart kommer klänningen ifrån? Sjukt snygg!!

  Mikaela 2017-03-15 19:39:18
  Svara
 • Hejsan fina du!
  Jag undrar om din kollektion med na-kd kommer in i fler storlekar igen? Är grymt sugen på dem gråa jeansen och den gröna suede biker jackan men verkar vara lite sen med att köpa dessa!? 🙂
  Kramar, Cecilia!

  Cecilia Norrman 2017-03-15 18:35:09
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!