4 MONTHS LEFT TO THE WEDDING..

Ahh. Nu börjar det kännas på riktigt, idag är det 4 månader kvar tills vi intar Sundbyholms Slott för bröllopshelg. Eller för att vara korrekt, igår var det 4 månader kvar tills vi intar slottet tillsammans med dom flesta av våra gäster för att äta middag, hänga på slottet och lära känna varandra lite. Så, om 4 månader idag vid den här tiden så kommer middagen vara i full gång och vi kommer att vara fru och herr Josefson. Pjuh! Men det är pirriga och härliga känslor <3 Stora känslor.

Om en månad är det, ja såklart, tre månader kvar men då åker vi hem till Sverige igen och då kommer det verkligen bli på allvar. Just nu är vi här borta och kan inte riktigt ta på det men när vi anländer till Sverige kommer allt att vara på allvar och vi kommer kunna fixa en massa på riktigt till bröllopet. Vi ska tex prova bröllopsmeny den 17e Maj osv så vi har en del grejer vi kommer att behöva göra på plats.

Och hur går planeringen? Alltså, jag vågar knappt säga det men det känns som om vi legat steget före hela tiden, än så länge, så det känns fortfarande inte stressigt, jag förstår att det kommer bli stressigare när det närmar sig men just nu känns det som om vi har allt under kontroll. Jag bokade ju tex plats vi skulle gifta oss på dagen efter vi förlovade oss haha, ni förstår ju. Som egen företagare vet man att man måste ligga steget före och få allt gjort, igår helst. Haha. Det har varit bra i detta fallet <3

Vi längtar i alla fall sååååå. Åh.

61ed8cec1874ca3016dc7cbfd1022c42-1
   wedding3 weddingsannealexandra

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!