Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MONDAY MORNIG // WEEKEND THROUGH MY PHONE

Då var det måndag och jag vaknade supertidigt, vi ställde om till sommartid i helgen så att nu är det ljust här om kvällarna och jag är piggare än vanlgit på morgonen. Jag är nog också pigg och peppad på ny vecka efter en superlugn helg med J <3 Ni ska såklart få följa med via telefonen!

Jag visar er redan från i onsdags, trots att helgen inte började riktigt då så har jag lite bilder på lager. Här satt vi ute och åt härlig lunch i Hoboken!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Honeygrow är en ny favorit!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Vi fixade ringar!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Såhär glada var vi <3

Processed with VSCOcam with f2 preset

Hemma blev det lite hockey och fika. Ni ska veta hur mycket vi går och dricker kaffe och fikar. Det är väldigt ofta..

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jag låg i soffan och tog selfies..

Processed with VSCOcam with f2 preset

Som eskalerade, jag tycker att alla filter på snapchat är så löjligt kul. Jacob undrar ofta varför jag ligger och skrattar så jag gråter i soffan, åt mig själv..

25fa600e-0c5a-4896-aeb2-5ec50682e4de

I torsdags var jag inbjuden av ett PR-bolag på ett event inne i NY.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Det var Bioiconic som bjöd in till ett härligt event i en så fin och luftig lokal. Vi som var inbjudna fick prova någon slags spabehandling och sedan fick vi håret fixat och fönat av hårstylisterna från Bioiconic som var på plats. Vi fick även med oss hårfön och deras nya locktång hem så nu vet jag hur jag ska styla mitt hår i framtiden! Woho.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Goodiebags.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Deras otroliga fina hårverktyg.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Det bjöds på bubbel och sweets.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Här fick vi inta plats när vi hade provat på en spabehandling.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jag fick prova en slags bastu. Eventet höll till på Lotus Floating så jag fick prova sitta 30 minuter i en ljummen bastu för att varva ner från NY-pulsen. Detta ska vara en bra avstickare i vardagen i den här stressiga staden! Jag satt där och njöt en stund men blev för otålig så hoppade in i duschen istället.

Processed with VSCOcam with f2 preset

När jag var nytvättad i håret intog jag min stol.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jag fick frågan om hur jag ville håret och jag talade om att jag inte trivs i för ”perfekta” lockar och inte heller i så mycket volym, jag har så liten kropp så att när jag har för mycket volym ser det ut som att mitt hår är ute och går med mig. Så lite beachy fick ordet bli. Min stylist var en klippa och förstod precis! Han började med att borsta ut håret och hade i lite olja.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Ni måste prova deras nya locktång!! Den släpptes i Januari och var helt magisk. Länk hittar ni HÄR.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Här sitter en annan influencer som flugit in från LA som också var inbjuden! Jättegullig tjej. Och så Nicole, som står upp ar den jag hade kontakt med inför detta.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Before

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jag blev supernöjd! Han jobbade inte med någon volym alls. Han borstade, fönade med vanlig hårborste (inte rundborste) och sedan lockade han det. Ingen spray, ingen tupering, ingenting.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Sedan åkte jag hemåt!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Tog färjan över i det fina vädret.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jag och J bestämde oss för att äta middag ute. Jag var ju fin i håret så jag behövde bara gå hem och lämnade mina påsar.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

I fredags åt jag frukost med Isolina som jag fotar med sedan var vi runt på möten och ärenden.

Processed with VSCOcam with f2 preset

När vi hade fotat hela dagen åkte vi till hennes lägenhetkomplex och satte oss vid deras sällskapsrum som hade en så härlig view. Ellerhur? Bra arbetsplats!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Här satt vi och kikade bilderna vi tagit för att se vi tänkte likadant kring vilka bilder jag gillar som känns mest jag och pratade lite färger, retuschering os.v. Efterarbetet är ju en stor del av att fota!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Vi satt i ett par timmar så när jag drog mig hemåt var det såhär vackert..

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Vi körde som jag nämnt tidigare, tacos och Let’s Dance. Kändes som vi var i Sverige för en sekund =)

Processed with VSCOcam with f2 preset

I lördags klädde vi på oss för att bruncha.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Sist vi skulle till Amandas var det fullt så ville ha revansch.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Det var så kallt ute och vi var båda sugna på en Irish Coffee. J var ledig hela helgen för att vila sin rygg, som faktiskt är så mycket bättre nu!! Så vi ville ha en mysig lördag ihop. Dock smakade denna kaffedryck inge vidare…

Processed with VSCOcam with f2 preset

Ingen av oss drack från den men grädden var god haha!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Det var i alla fall gott och jag åt en omelett med getost och chorizo. Yum! Här började vi kolla checklistor inför bröllopet och insåg att vi låg rätt bra till. Dock så kom vi på en sak vi skulle kunna börja med så vi gick till en liten butik när oss och köpte på oss mimosas så vi satte oss hemma med varsitt glas och varsin dator och skrev ner lite rim till en grej vi behöver. Så hemliga va!

Processed with VSCOcam with f2 preset

På kvällen hoppade vi in i en uber för att äta i stan.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Provade en bar som det stått så mycket bra om innan vi skulle till restaurangen, den var helt ok. Det var mysigt iaf!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Strosade till Spring Street.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Det enklaste sättet för att veta vad som är Downtown och Uptown är att se på Freedom Tower (Downtown, nya World Trade Center) eller Empire State Builing (Uptown)

Processed with VSCOcam with f2 preset

Tillbaka på Piccola Cucina!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Vi talade om för vår servitör att vi ville ha samma vin som sist och att kocken fick välja meny.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Och det gjorde han.. Vi fick en massa olika rätter och avslutade igen med pasta. En pasta med tryffel och köttfärs och en pasta med skaldjur och hummersås. Åh så goda dom är.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Vi var hemma redan innan 23, två trötta själar och vi somnade innan 00 så i söndags gick jag och tränade. Solen sken och jag var taggad efter att inte ha tränat på hela veckan, jag har haft lite känningar i höften så jag har vilat lite.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Efter träningen hängde vi vara hemma, facetimeade med familj och vänner, fikade och tittade på tv. Jag var sedan på ett stretchpass och när jag kom hem stod middagen framme. Så gott! Sedan somnade vi åter igen gott. Denna gången runt 22. Nu är jag verkligen redo för en ny vecka!!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Matchande par! J fick två par nya sneakers av mig när han fyllde, här är ena. Från Axel Arigato.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh varifrån är dina fina lackskor på sista bilden? Har letat så efter sånna!

    Louise 2017-03-13 18:38:42
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!