Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WEDDING PREP // WEDDING RING

Detta inlägget går rätt in i kategorin ‘Wedding’ som jag har skapat här i bloggen. Jag tror att jag kommer tycka det är så roligt att gå tillbaka en dag. En riktigt rolig och fin grej med bloggen är ju att jag fotar dom flesta viktiga tillfällena, ibland vet jag inte där och då i stunden att det kommer att bli ett viktigt ögonblick och då har jag det oftast dokumenterat. Det är roligt. Ni anar inte hur ofta jag googlar tex ”Sannealexandra Spanien” när jag letar efter något jag gjorde i Spanien och så hittar jag inlägg från bloggen och så oftast hittar jag det jag letar efter.  Riktigt bra men också lite skrämmade på samma gång, jag har ju en del sparat på nätet kan man säga. Men what ever, jag bryr mig inte så mycket, det är inget som jag skäms över direkt. Men vet ni vad? Efter Juli kommer jag att heta Sanne Josefson, förmodligen helt blankt på google. Den är sjuk! Då får det verkligen bli så att SanneAlexandra blir jobb och Sanne Josefson ska jag vara på fritiden, jag kan mixa lite =) Haha.

Sidospår. Hur som helst, igår var det dags för oss att bocka av en till sak på Bröllopslistan. Vi checkade av ringar igår. Jag skulle addera en ring, ett så kallat wedding band och J ville uppgradera sin ring. Han sprang in på Guldfynd helt oplanerat i Sverige i somras efter vi förlovade oss och köpte en ring utan att ens titta sig runt så nu var han sugen på att byta, han insåg att han ska ha den här ringen hela livet. Här borta i Usa har ju inte mannen ring förrän man är gift, när man förlovar sig är det bara tjejen som bär ring tills dagen man gifter sig. Alla här tror att J är gift redan! Roligt med olika traditioner. Här känns det som att man ”paxar” tjejen innan man gifter sig.

Igår hade vi i allafall bestämt oss för att åka till den juvelerare som J och dom andra killarna i Devils brukar ha kontakt med, han är snäll och ger killarna bra rabatter på både smycken och klockor så detta var självklart för J när han köpte en ring åt mig säger han. När vi åkte dit igår beskrev J hur nervös han var när han åkte dit i April förra året, det är snart ett år sedan. Han berättade hur han åkte dit för att ha en autograf-signering och att han då åkte lite tidigare för att kolla på ring åt mig. Detta hade jag såklart inte en aning om. Han hade haft några signeringar tidigare under året så det var inga konstigheter. Han berättade att när han åkte hem från juveleraren hade han hela vägen hem hållit i asken och öppnat, stängt, öppnat, stängt och tittat på ringen och funderat.. Så himla fint <3 Jag hade varit jättenervös om jag skulle fria.

Men igår var vi där tillsammans. Såhär gjorde J, han köpte en sådan här ring nedan, där man sätter i en diamant själv. Han valde liksom själva ringtavlan (saknar ord?) och sedan satte han i en diamant.

ringar15

ringar4

J och Berry the man.

ringar19

Här borta är väl det mesta ”The more the better” med ganska mycket. Ingen jantelag i Usa direkt. Det finns ju en hel del riktigt feta diamanter alltså. Helt galet! Personligen så tycker jag inte om när det blir så mycket som skimrar och särskilt inte på mig själv, jag är ganska liten och har inte så stora händer så jag vill ha något som passar just mig och min stil =) Jag använder ju knappast aldrig smycken ens. Här borta är det verkligen all about the diamonds, så som hockeyfruarna här borta, vi har lite olika tankar kring ringar haha! Men det är ju kul, vi är alla olika och vi svenskar är väl generellt inte lika mycket för att sticka ut. Dessutom är det väl inte så vanligt i Sverige att fria med en stor diamant? Så som på amerikanska filmer ”tadaaaa, will you marry me?” och så skimrar det till i en ask. Ringarna är ju bara något symboliskt men det är alltid roligt att titta på fina smycken. Vi är ju så glada också och exalterade över denna tiden så det är ändå roligt att dela med sig med er!

ringar ringar1 ringar2

Så som här, ni ser ju vilka bjässar.. Kim Kardashian Style. Hon hade ju dock inte passat i något annat än något maffigt, vi alla gillar ju olika och klär i olika =)

ringar16 ringar17

Men mycket föll mig i smaken, helt klart. Jag har alltid gillat sådant som skimrar, sedan jag var liten! Här nedan fanns många vackra ringar.
ringar1 ringar18

Innan jag började testa ‘weddingbands’ så var jag på toa, J gjorde något då ihop med juveleraren Berry. Jag vet inte vad riktigt men han verkade lurig och han säger att han ska åka själv till juveleraren om 2 veckor och ta med min ring för att fixa lite grejer. Hmm? Jag uppdaterar er. Hur som helst. Jag visste 100 % att jag bara ville ha ett smalt band som ser precis ut som bandet på min förlovningsring, jag gillar min ring så mycket och ville ha en ring som smälter ihop med min ring.

Jag provade vanliga ringar med små diamanter på som matchade min ring men det blev en sådan glipa vilket jag inte gillade så då fick jag prova ringar som var formade så att min ring passade ihop med ett weddingband. Se nedan.

ringar5 ringar8

Det kommer se bättre ut än nedan, här blir det fortfarande en liten glipa för att ringen under är för stor men jag tror att det blir jättefint. Dom har beställt en som ser exakt likadan ut som min ring så jag tror att det kommer bli fint ihop!

ringar6

Juveleraren Berry ville att jag skulle testa en ring under och en ring över, dvs två ‘weddingbands’ det är vanligt att göra så här. Jag har många kompisar som röstat för det, såhär som nedan såg det ut. Men, jag tyckte det klär mig bättre med ett wedding band. Som jag vill bära under, jag var också förvirrad för om jag skulle bära ringen över eller under min förlovningsrings. Jag bestämde mig för att ha den nya ringen under.

ringar7

Så när jag var klar så ville J kika lite.. Han hittade en ring som föll honom i smaken som han ska byta till. Så fint så!

ringar9 ringar11

Sedan åkte vi hem. Jag kommer alltid minnas den här dagen. Jag kunde verkligen se på J när han förklarade hur han stolt gick härifrån sist, då när han köpte min ring för ett år sedan, nervös och exalterad, jag kunde verkligen se det framför mig..

ringar20

Vägen hem, återigen så mäktigt. Alltså NY Skyline är något jag aldrig kommer tröttna på. Jag försöker leva i nuet när jag är här och verkligen sugna in den här staden. Vi vet ju inte ens om vi är kvar här efter sommaren… Och vi åker hem i Maj så jag suger verkligen inte det här äventyret vi har ihop.

ringar24 yc

Sedan kom vi hem till vår gata <3 Älskade Hoboken.

ringar22

Och det var det, nu var det CHECK på ringar till den stora stora dagen <3 Vi är så glada och vi vill bara att det ska bli 15e Juli nu.

ringar23

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • så fint <3 ni är så fina tillsammans, förebilder <3

    linnéa 2017-03-09 21:12:26
    Svara
  • tyckte du gjorde helt rätt med ett band, så fint.

    Lisa E 2017-03-09 17:38:49
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!