Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

QUALITY FIRST

I samarbete med Konvalj fick jag i förra veckan fick jag hem två superfina tröjor. En i klassisk nudefärgade ulltröja med matchande sjal, ni ser bilderna nedan. Men även en enkel, klassisk, kabelstickad ulltröja i svart som funkar till allt. Konvalj är nystartade och säljer världens finaste ullkvalité med en mjukhetsgrad som kan jämföras med cashmere och den är riktigt lyxig. Produkterna är handtillverkade i Nepal.

Jag gillar verkligen bra basplagg i fina kvalitéter och i neutrala färger, det är oftast sådana plagg som åker fram när jag  inte vet vad jag ska ha på mig och det är även dom plaggen jag aldrig behöver slänga. Plagg som inte går ur mode och plagg där kvalitéten faktiskt håller. Många gånger betalar man för det man får!

Jag brukar alltid, när jag shoppar på rea satsa på att köpa plagg med kvalitét, unna sig dom där fina plaggen i härliga material när dom inte kostar en förmögenhet. Tex så som cashmere eller fin ull, det är oftast riktiga rea-kap.

Konvalj tycker jag verkligen har överkomliga priser för sin kvalitét. Spana in sidan HÄR. För er som gillar sidan, ni får nu 20 % på hela sortimentet med rabattkoden sannealexandra. Ni ser vid betalningen längst ner till höger att rabatten dras av!

Jag bär denna tröjan och denna sjalen.
  kovalj7 kovalj6 kovalj4 kovalj3 kovalj1 kovalj

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind