Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HEALTHY DINNER RECIPE

En enkel och nyttig middag det uppskattas alltid här hemma. Så, i förra veckan slängde vi ihop allt det vi var sugna på i princip och det blev rätt gott! Om du också är sugen på en matig sallad med en massa nyttigheter i så här kommer receptet.

Du behöver;
Kycklingfilér
Halloumi
Granatäpple
Citron
Olivolja
Rödlök
Champinjoner
Bladspenat
Körsbärstomater
Gurka
Sötpotatis
Quinoa

Vi gick bara lite på känsla när vi hackade upp grönsakerna, allt beror på hur mycket man vill ha av vad. Vi skivade upp smala bitar av sötpotatisen och stekte i smör, tänk pommesfrites typ. Vi stekte samtidigt på 3 kycklingfilér i små bitar med salt, peppar, oregano och cayennepeppar. Tog fram en stor salladsskål och hade i ett paket bladspenat, hackade i gurka, rödlök och tomater. Kokade qunioa, stekte på champinjoner och halloumi och sedan hade vi allt i salladsskålen, toppade sedan med granatäpple, olivolja och citronsaft. Voila! Dinner is served.

middag middag1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!