Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MORNING PEPS!

God morgon på er! För majoriteten som läser är ju klockan redan slagen 14.00 men för mig är den bara 08.00. Jag vaknade strax innan sju och låg och kikade på mobilen i sängen medan solen lyste in. Nu har jag gått runt i lägenheten och plockat lite, whatsappat med vänner, ändrat om mitt träningspass till 9.45 ist för 8.45 på grund av ett möte och så har jag kokat kaffe.

Jag är på sånt skrattigt och fnissigt humör, jag går runt och fnissar åt saker och för en stund sedan var jag inne hos J som fortfarande sover och försökte få ur honom om han ville ha ägg till frukost men jag fnissade så mycket så att till slut sa han bara ”Jag sover” så jag knalla vidare i hans stora morgonrock.. haha.

Konstigt humör. Jag är ibland lite skrattig som nu och då och då kommer mitt ”årliga skrattanfall” som jag kallar det och då kan jag inte sluta skratta och knappt andas, fy det är så utmattande haha. Nu ska jag i alla fall försöka tänka på något allvarligt innan jag ska ge mig in i telefonmöte, det var iof ett möte som var gällande massa roligt för SA-Shop så det kommer gå fint.

Annars idag då? Jag ska köra möte, gå och träna 9.45 och sedan jobba tills J kommer hem efter lunch någongång. Vi ska till juveleraren han känner här för att kolla på en ytterligare ring till mig till bröllopet, ett så kallat ”wedding band” Sedan ska vi till Whole Foods och storhandla! Här ska det handlas. Jag ska göra inköpslistor i bilen till juveleraren. Älskar Whole Foods! Jag är såld på allt hälsosamt och ekologiskt så det är som att vara i himlen för mig eller framförallt J. Sedan blir det någon hemmalagad middag ikväll och massa tvprogram, måndagar är ju bästa tv-dagen! Ser ni förresten serien ”Innan vi dör”? Jag ville inte sluta igår kväll men J fick lov att stänga av för att det skulle bli för sent och då är jag en sådan som alltid somnar till serier. Satan vad bra och spännande det är!! Se den serien!

Bjussar på en bild från igår innan jag skulle iväg på Devils match.

img_3722

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Sjukt snygg tröja, vart kommer den ifrån? 🙂

    Malin 2017-03-06 20:03:03
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!