Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

QUICK UPDATE

Jag lever! Jag har bara världens mest hektiska dag. Jag är bara hemma och vänder nu. Gud så jag irrat omkring idag, jag skulle få i mig en kaffe och en bar snabbt för att jag hade så bråttom och kaffet åkte ut på hela golvet så jag blev utan men hann med färjan som jag stressade till just då. Ja ni fattar, en sådan dag.

Jag är som sagt bara hemma en snabbis, jag ska byta om så ska jag och J åka in till stan och fira hans födelsedag som är i morgon – han trodde han fyllde idag så han har bokat bord på någon romantisk italienare till idag. Frågor på det? Men jag låter honom fira idag om han vill fylla år idag haha. Jag är förberedd så nu ska vi äta en italiensk middag och fira att världens finaste kille fyller 26 <3

Puss på er. Jag uppdaterar mer i morgon bitti, jag har massor att visa och tala om för er.

img_3240

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!