Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

QUICK UPDATE

Jag lever! Jag har bara världens mest hektiska dag. Jag är bara hemma och vänder nu. Gud så jag irrat omkring idag, jag skulle få i mig en kaffe och en bar snabbt för att jag hade så bråttom och kaffet åkte ut på hela golvet så jag blev utan men hann med färjan som jag stressade till just då. Ja ni fattar, en sådan dag.

Jag är som sagt bara hemma en snabbis, jag ska byta om så ska jag och J åka in till stan och fira hans födelsedag som är i morgon – han trodde han fyllde idag så han har bokat bord på någon romantisk italienare till idag. Frågor på det? Men jag låter honom fira idag om han vill fylla år idag haha. Jag är förberedd så nu ska vi äta en italiensk middag och fira att världens finaste kille fyller 26 <3

Puss på er. Jag uppdaterar mer i morgon bitti, jag har massor att visa och tala om för er.

img_3240

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind