Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HAPPY BDAY MY LOVE // DINNER CELEBRATION

Igår firade vi J’s födelsedag, som är idag, jag berättade ju att han trodde att hans födelsedag var igår haha. Hur som helst. För ett tag sedan kom J hem och hade börjat snicksnacka med en italiernare i kön på Rite Aid, han talade om att han var hur skön som helst. Här om dagen när J och jag hade varit på sjukhuset och J hade fått veta att han hade en fraktur ryggen så åkte vi och åt och sedan satte vi oss ute i solen i tre timmar på vårt favoritfik och där från ingenstans dyker såklart denna supersociala italienare upp och vi började prata med honom. Han talade om att han skulle på middag på sin favoritrestaurang i NY, han kände såklart dom italienska ägarna och han påstod att maten på den här italenskare restaurangen är bättre än i Italien. Vi blev nyfikna och jag talade om att J fyllde år i veckan, Pierpaolo som han heter ville såklart lösa detta.

Och herregud vilken middag! Detta lilla ställe som ligger på Spring Street i Soho har vi passerat flera gånger men vi har aldrig lagt märke till det, NY kryllar ju av restauranger. Pierpaolo hade i alla fall löst bord till oss till klockan 20.00 så vi började med en drink på en bar mitt emot, Pao Walla. Vi satt där i 30 minuter ca och peppade inför middagen. Om en italienare säger att det är den bästa italienska maten han ätit kan det ju bara inte vara dåligt? Jag vet inte vad det är men både jag och J är så sålda på italiernare, det känns som att det är kvalitét på deras grejer, vi känner att vi litar på deras omdöme när det kommer till mat och kläder haha. 

När klockan slog 20.00 sprang vi över gatan till denna lilla restaurang med stämning från en helt annan planet. Det spelades mysmusik så som Al Green – Let’s stay together till Frank Sinatra – New York, New York men under kvällen speedade dom upp musiken till nya hits och det blev en riktig festlig intim stämning där inne. Det stora fönstret stod öppet mot gatan och man hörde NY utanför fönstret. Detta stället måste vara så mysigt när dom öppnar upp alla dom stora fönstren. Servicen var grym och eftersom att vi hade fått bordet via vår nyfunna vän så talade servitören om att vi borde köra på kockens val, det är bland det bästa vi vet, när servitörer eller servitriser talar om att dom vill bestämma så vi tackade för det och slog ihop menyerna. Åh herregud, in kom en burrata från himlen, svärdfisk, köttbullar, hummerpasta och tryffelpasta och vi jublade. Vilken mat! Det var helt klart den bästa pastan vi ätit i våra liv hittills. Precis när vi slukat i oss pasta så ser jag att Pierpaolo smyger in bakom J och visar mig att vara tyst. Plötsligt strömmade ‘Happy birthday to you’ ut och hela restaurangen sjöng med och klappade och in kom kocken med dessert och dom andra kockarna i köket slog med sina instrument på kastruller och det blev världens ös. Sedan skålade vi med Pierpaolo och hans fruga och tackade så hemskt mycket för det dom ordande åt oss <3

Vi satt sedan kvar på restaurangen tills det stängde och vi lät servitören dricka lite vin med oss. Så himla mysig kväll och J var väldigt nöjd med sitt födelsedagsfirande. Vi längtar att få ta med oss vänner och familj till denna lilla italienska restaurangen, det var världsklass!!

Det är så roligt med sammanträffanden =) Det var ju det som gjorde vår kväll så kul, hade J aldrig pratat med den här killen i kön hade vi nog aldrig besökt denna restaurangen.

Min älskade i sin lilla korsett han behöver bära nu för att hålla ryggen stadig.

bday

Jag bar topp från SanneAlexandra och byxor från Alice + Olivia.

bday1 bday2

Spring Street.

bday5 bday6 bday7 bday8

Detta lilla ställe tog vi en drink på.

bday13 bday9

J gissar alltid på vilken drink jag ska ta och han vet att finns det något med lime och gurka i så är det givet.

bday10

Stack sedan rakt över gatan.

bday14

Här har vi det!! Piccola Cucina

bday4

bday15

bday17

Och bday boy!

bday12     bday19 bday20 bday24
Min topp hittar ni HÄR.
bday27

Ser ni så mysigt!
bday29 bday30 bday31 bday32 bday33 bday36 bday37

<3

bday38

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vilken fantastisk historia! 🙂 Låter underbart! Var det dyrt? Förstår om det känns prisvärt om ni tyckte maten var så himla god! 🙂 Jag älskar att prova bra ställen, men tyvärr tillåter inte plånboken att man svävar ut alldeles för mycket med vad det kostar. Kram!

  Sara 2017-03-03 10:44:38
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Heej 🙂 Nej det var faktiskt väldigt prisvärt! Håller helt med, det är ju roligare när det är kvalitet på maten och inte så dyrt, den kombinationen är ju kanon haha! Kram

   Sanne Alexandra 2017-03-03 14:11:00
   Svara
 • Ser ut att ha varit en helt fantastisk kväll! x
  http://josefinmolander.com

  Josefin M 2017-03-02 23:27:12 http://josefinmolander.com
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!