MY LAST DAYS THRU MY PHONE

Då var det dags att slänga fram lite bilder från dom senaste dagarna. Jag har förstått att dessa inläggen är uppskattade av er och ju mer jag analyserar vad jag själv gillar att läsa om i andra bloggar så är det oftast just om folks vardagsliv och deras tankar. Man ser så mycket fina bilder på instagram numera där jag kan suga åt mig härlig inspiration så att bloggar för mig kräver lite mer innehåll än fina bilder numera. Framförallt äkta innehåll och lite mer personligt än perfekt fixade bilder. Så jag är med er även fast jag själv har en battle kring vad jag vill dela med mig av och inte.. men min vardag är inte särskilt hemlig eller privat oftast så att, here we go. Torsdag-måndag genom min telefon!

Vi börjar med torsdag.. Jag lagade torsktacos. Smarrigt! Nästa gång skulle jag vilja panera torsken och hacka i lite rödlök alternativt göra picklad rödlök till. Annars var det gott!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

När jag inhandlade tacosingredienserna åkte en tidning ner i korgen så att i fredags morse satt jag och bläddrade i den medan jag drack kaffe. Jag väljer för övrigt alltid tidning efter omslaget (precis som jag gör med tvålar och skönhetsprodukter) så att denna fick det bli.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Min skjorta från Gina Tricot som jag köpte förra året åkte på. Så fort solen skiner åker allt randigt fram!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Energin i den här staden när solen skiner och temperaturen stiger är helt ljuvlig. Jag bara går runt och suger in Hoboken!! Jag älskar att gå till mitt lilla kaffeställe (okej, Starbucks) och sedan gå runt och titta på hur folk njuter av att vara ute.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Alla hundparker och lekparker fylls med glada hundar och kids! Underbart!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Gångstråket längs floden som jag brukar gå när jag ska till tåget är så mysig.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Downtown Skyline tycker jag är den mäktigaste i NY! Fullkomligt älskar den, extra mycket när solen är på väg ner. Downtown ligger ju mitt emot Jersey City så jag njöt mycket av den utsikten förra året. I år bor vi i Hoboken, som ligger mitt emot Midtown (tänk Empire)

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jag tog tåget från Hoboken till NY för att åka och byta lite grejer! 2 stopp från Hoboken och så klev jag av i Meatpacking dit jag skulle.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Varje gång när jag går på 14e och ser denna lilla italienaren så blir jag sugen på att kika in och ropa in en pasta. Det ser så genuint och mysigt ut. Allt som har med Italien att göra får mig att längta till vår honeymoon som bär av just dit <3

Processed with VSCOcam with f2 preset

Denna dinern i Meatpacking har vi klivit in på ett par gånger efter att vi varit ute och dansat, det är en riktig party-diner på nätterna med vrålhög musik och typ fest. Lite kul! Vi var där ett gäng och nattåt förra året och jag tog bort mina snapchat-uppdateringar dagen efter haha.. Vi sjöng i kör till alla gamla hits och det lät sådär.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Efter mitt lilla ärende klev jag på tåget tillbaka hem till Hoboken, snabbvisit.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Snapade mamma och visade henne att det var vår hos oss?

Processed with VSCOcam with f2 preset

Mötte upp J på Chipotle, vi äter där alldeles för ofta alltså..

Processed with VSCOcam with f2 preset

Efter det tog vi en kaffe vid vattnet, detta har jag talat om för er men det gjorde vi iaf!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Åkte till Newport Mall och köpte biljetter till Fifty Shades Darker som vi som sagt skulle se, det har jag också uppdaterat er om.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Medan vi väntade in filmen så var vi inne på Zara en sväng, jag testade lite kläder på kul, jag skulle absolut inte handla men vi ville fördriva tiden och jag är så sugen på en smokingkavaj att matcha med vita tishor och jeans i vår så det var givet att ta med in i provrummet. Den var dock inte helt perfekt, jag ska spana vidare. Jag har sett en perfekt på Suits & Supplys dammärke men så har jag även sett en som ser riktigt bra ut på H&M, ska testa dom båda! Tips tips..

Processed with VSCOcam with f2 preset

Vi klämde en frozen yoghurt i brist på annat att göra. J’s yoghurt är ju alltid så torr? Jag brukar reta honom för att han har hamstergodis på sin, det ser ju både ut och smakar som det haha. Min däremot, kolla vilken smarrig en!! =)

Processed with VSCOcam with f2 preset

I lördags vaknade vi tidigt av J’s klocka, det var matchdag så jag hade lovat honom att gå upp och äta frukost med honom på vår lokala diner.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Solen sken in!! Jag vaknar oftast och smajlar säger J men jag blir ännu gladare när jag ser att solen försöker tränga sig in i sovrummet!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jag hittade min tidning på vår fina filt, kunde inte låta bli att knäppa en bild på hur fint det gjorde sig ihop? Haha. Så typiskt mig….

Processed with VSCOcam with f2 preset

Något annat jag inte kunde låta bli att ta bild på hur fin morgon det var denna lördag <3

Processed with VSCOcam with f2 preset

När vi kom till dinern så hade dom ballonger i lokalen, vi undrade varför..

Processed with VSCOcam with f2 preset

Och det var något så fint som att vi kunde skänka pengar till ’Childhood brain cancer research’ Det gjorde vi såklart!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Såg detta, kika längst ner till vänster, adoptera en katt. Jag föreslog det till J, han sa nej.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jag klädde sedan på mig för att åka till Ida som bjöd in till brunch.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jag tog färjan i det härliga vårvädret!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Kom fram och lekte lite med Denver i hundparken vid deras lägenhetskomplex.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Medan vi väntade in resten av tjejerna fick jag både mimosa och lite hundgos, vilken kombination! Jag kanske inte behöver adoptera en katt eller hund trots allt..

b099c636-ac90-4000-a432-1a9ea8173525

Se så fint Ida hade gjort!! Vilken brunch! TACK Ida <3

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Vi åt oss väldigt mätta vill jag lova!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Efter massa mat och tjejsnack tog vi oss till lördagens match mellan Devils – Rangers.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Och vilken match det var. Sån stäming!! Fullsatt och derby, kunde inte bli bättre tryck där inne. Det var en så sjukt spännande match som tyvärr slutade med att Rangers vann på övertid.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jag och J tog sedan bilen in till Manhattan för att äta middag!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jag hade bokat Zuma. Det var så himla gott och mysigt!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Deras tonfisk och laxtartar är helt galet god. Man smetar på den på chipsen nedan. Åh vad god den är!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Medan vi satt och åt massa gott pratade vi om allt möjligt, vi pratar så sjukt mycket vi två, jag fattar inte när man umgås hela tiden att det inte tar slut på saker att prata om? Haha. Har den tanken slagit er? Vi pratade främst om att det kan vara svårt att ha barn när båda vill göra karriär, särskilt när vi inte har någon familj nära oss. Sådant löser sig ju men det är  ju bra att prata om! Sedan pratade vi om en massa annat både viktigt och oviktigt <3

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Avslutade middagen med lite frukt!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Han är ju alltid så stilig efter matcher. I NHL måste dom bära kostym till och från matcher så när vi åker direkt så är J såhär stilig!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

I söndags gick vi och brunchade efter att vi båda varit och tränat. Ja, jag har bytt om här =)

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Efter en dag då vi bara slappade i soffan handlade vi ingredienser till att göra en köttfärsås. Vi bjöd över Ida och Denver på pasta bolognese och Oscarsgalan.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Denver kom som Yoda och så åt vi åt vi och pratade om jobb. Vi pratade om hur svårt det kan vara att inte ta den ”säkra vägen” tex att starta eget eller kanske så som J, spela hockey. Det är ju inte bara en dans på rosor. Pjuh. Ibland kan ens jobb ta så sjukt mycket energi. Jag vill ibland bara gräva ner mig i en grop och komma upp när vissa problem löst sig, för mig hänger ju hela bolaget på mig så ibland känner jag så. Men alla är ju trötta på sina jobb ibland såklart och för mig känns det som att så länge dom bra känslorna är fler och starkare än dom dåliga inom mitt det jag gör så vet jag att jag gör rätt! Vi kom iallafall fram till att ett jobb är faktiskt bara ett jobb.. man får inte glömma det.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Stolt svensk!!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jacob fick en smäll 6 matcher tillbaka, det var en kille som crosscheckade honom i ryggen och sedan dess har han haft så sjukt ont. Han har bitit ihop och spelat 5 matcher trots detta och fått behandling i varje periodpaus och efter varje match. I söndags låg han såhär och försökte mjuka upp ryggen med hjälp av en softboll. Denver tyckte såklart det var jättekul och trodde att det var lek på gång!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Igår köttade jag på med jobb hela förmiddagen med ett undantag för ett Barre-pass.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Såhär sniigg är jag i min Invisalign-skena. Jag har bytt nu igen så nu drar det åt ännu lite till. Things are starting to happen!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jag måste på riktigt ta ur skenorna om jag ska kunna prata normalt eller stänga munnen utan att se lustig ut så om jag ska fota något åker dom av.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Igår kväll hade Mitra bjudit mig på ett event ihop med showroomet hon jobbar på samt Couterie och Asos. Så mysig kväll, ska berätta mer om den sen..

Processed with VSCOcam with f2 preset

Enda problemet var att min telefon började plinga till efter 10 minuter in i J’s match igår kväll som jag missade. Jag fattade direkt att det var ryggen så i morse behövde vi vara hos doktorn klockan sju. Vi var uppe i ottan och köpte med oss kaffe och åkte dit!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Medan J gjorde magnetröntgen och vanlig röntgen på ryggen satt jag och funderade över vad det kunde vara. Jag vet att han gjorde detsamma när han låg i MR. Sist jag var på detta sjukhuset opererade han armbågen, vad grejer man ska behöva uppleva ihop va!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Han skojade med mig här om kvällen och sa att det kändes som att något i ryggen var brutet. Vi kom snabbt fram till att det inte kunde vara så men, so it was.. Han har alltså spelat 5 matcher med bruten rygg. Inte klokt, jag förstår ju nu varför han haft så ont. Stackarn! Han hade en liten fraktur så vi hoppas det läker ordentligt och att det inte tar allt för lång tid <3 Min älskade! Jag får avlasta allt jag kan nu och skippar min resa till LA jag tänkte göra nästa vecka då han skulle varit på lång roadtrip.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Vi lämnade sjukhuset och J är ändå vid gott mod. Just nu är det inte så mycket mer att göra än att vila och han spelade in i det sista med sin onda rygg.. på gott och ont. Han kämpade men han kanske hade behövt sagt till tidigare. Nu är det som det är och med ett positivt tankesätt kommer det nog att läka fortare så vi kämpar på här hemma! =) Det kommer ju att bli bra igen!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Efter besöket hos doktorn körde vi en frulle på Anthony Davids.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Varav en kaffepaus i solen på 3 timmar. Vi satt och pratade och uppskattade vårvädret mitt i det tunga beskedet kring ryggen.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Nu ligger vi i soffan. Vi tänkte slå på lite serier och bara mysa! Jag ska pyssla om karln här hemma så gott jag kan. Han är så envis så skulle jag låta honom skulle han leva på som vanligt här hemma. Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Stackars Jacob hoppas hans rygg läker snabbt! Jag har själv brutit ett ben i ryggen och det tog ca 2 veckor där det kändes som att det inte alls läkte. Men sen var det som om någon trollade och den 3e veckan blev det mycket bättre så jag hoppas J får en kort recovery 🙂 Det är så kul att du tar dig tid och skriver ett sånt här inlägg! Det uppskattas verkligen 🙂 Vartifrån kommer din tröja som ligger vikt på bilden med tidningen? Vet inte riktigt vad jag ska säga att det är för färg men det var himla fin 🙂 kram

  Malin 2017-03-01 17:36:53
  Svara
 • Så mysigt! Älskar att läsa dessa inlägg <3

  Madde 2017-03-01 17:27:30
  Svara
 • Äääääääälskar såna här inlägg!!?????? Mera bilder och shoppingtips gillar jag 🙂 Tack Sanne!

  Sara 2017-03-01 12:46:05
  Svara
 • Älskar dessa inlägg! Får mig att längta så mycket till New York som jag flyttar till om en månad! …Och då slog det ju mig!! Går det att tjata till sig en lunch eller liknande med dig? Jag tror vi är lika på många plan, haha och jag känner knappt någon i New York så vore superkul att boka in en lunchdejt eller liknande med en svensk som man har mycket gemensamt med! Fyllde i mailadressen här, det är bara att slänga iväg ett mail om du skulle vara intresserad! 🙂

  Sara 2017-03-01 11:01:29
  Svara
 • Älskar dessa inlägg med massa bilder på staden och allt ni gör 🙂 Hoppas han kryar på sig snabbt! 🙂

  Martin 2017-03-01 06:52:39
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!