THIS IS GONNA BE A GOOD ONE

Jag vaknade innan klockan i morse. Hade så mycket oroliga drömmar om min möhippa haha, ingen press på er tjejer som planerar utan det var bara det att inga kunde komma och det dök upp ett gäng män med pistoler i den husvagn vi åt tårta i, inga konstigheter. Hur som helst, jag försökte somna om men solen sken in och så låg jag och funderade och höll på. Min lillasyster åker till Mexico idag i två månader för att jobba som deltagaransvarig för Paradise Hotel. SÅ kul för henne, hon är så grym!! Jag vet inte om det var därför jag hade svårt att sova, det känns som jag inte träffat henne på så länge även fast jag nyligen träffade henne. Hon har jobbat så mycket senaste året så att hon har inte kunnat komma hit, jag ska försöka med allt jag kan för att få hit henne en vecka eller en helg när hon kommer hem från Mexico. Nu tycker jag vi önskar henne lycka till! <3

Väl uppe ur sängen slog jag på datorn och hade fått en massa rolig respons från er på mitt senaste inlägg kring mina tankar om kost. Tack för era kommentarer och för att ni tar er tid att engagera er! Ni är grymma och riktigt coola som brinner så mycket för ämnet och verkar ha en hel del kunskap kring det. Jag blev jätteglad!! Jag försöker inte säga till någon av er att ni ska tycka som mig precis som ni inte talar om för mig hur jag ska tänka, det är fint och vi kan lära oss av varandra.

Nu ska jag bocka av några måsten sedan ska jag springa till Barren. Annars idag bjuder dagen på mer jobb, jag ska filma en grej, gå och lämna in ett par byxor hos skräddaren och ikväll ska jag på middag med Asos som Mitra håller i. Det ska bli kul! Ha en grym måndag hörre ni, nu kör vi!

Och glöm inte denna veckan :

“Do you ever realize how badly you’re going to miss a moment while you’re living it? Like wow, these are the good days. I am here and I am happy and I feel alive.”

blue-dress4-1-av-1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!