FRIDAY FUN AND WEEKEND PLANS

Åh så härlig fredag. Nu är klockan strax 22. Vi ligger redan i sängen och har denna låten på repeat. Älskar!! Ligger och peppar i sängen fastän jag ska sova snart haha. Vi ska nog slå på en serie och tacka för oss denna fredag snart.

Jag åkte som jag skrev in till stan i morse. Jag tog först en skön promenad i solen till tåget sedan tåget jag tåget till Meatpacking för att lämna tillbaka två saker och efter det smet jag in på Levis och fick med mig ett par Levis 501 Skinny hem, ni minns dom jag skrivit om förut som jag så gärna ville ha? Hur som. Nu är jag ägare till ett par ljusa, se bild nedan. Jag ska visa er dom mer i helgen! Är detta en byxmodell som flest tjejer gillar? Det vill säga för oss tjejer som gillar denna modell. När jag hört mig runt är det inte så mycket killar som gillar dom. J har börjat vänja sig lite efter allt mitt tjat men han är fortfarande inte övertygad.

Hur som helst, när han var klar med träningen köpte vi med oss Chipotle och satte oss och åt i solen. Vi snittar Chipotle 3 dagar i veckan till lunch typ, så gott och enkelt. Efter det köpte vi kaffe och hängde utomhus, det var upp till 22 grader när det var som varmast idag, förstår ni hur skönt? När solen försvann stack vi till Newport Mall i våra gamla hoods, Jersey City. Vi gick bara runt och strosade lite i mallet innan vi skulle på bio. Vi såg Fifty Shades Darker och vi båda tyckte att den var bättre än första. Efter det körde vi en gammal favorit, thaimat på Sky Thai bredvid där vi bodde förra året. Det var precis lika gott som då!

Nu ska vi sova. I morgon väntas brunch hos Ida innan vi ska och heja på Devils som möter Rangers. Det ska bli skoj! Tidig match också. Ser fram emot i morgon <3 Nighty!

friday6 friday4 friday3 friday2 friday1 friday

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej! Sugen på att köpa din suede biker, men slutsåld i strl S. När får ni in fler?
  Kram

  Sara 2017-02-25 12:35:37
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Åh typiskt. Jag vet inte om jag tar in den igen tyvärr. Du kan ju prova en XS eller M kanske? 🙂 annars får du hålla utkik på returer! kram

   Sanne Alexandra 2017-02-26 16:21:00
   Svara
 • Älskar byxorna. Har du dina tajta eller baggy? Hur är de i storleken? Tänkte beställa online nämnligen, så hade varit bra att veta haha. Vilken storlek har du på dina? Du har så fina bilder. Kramis

  Lovisa 2017-02-25 08:24:55
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   =) Hej! Ja, jag gillar dom. Väldigt annorlunda modell än vad jag brukar bära så det är lite ovant men det börjar släppa. Jag har mina tighta, inte snortighta men tighta. Jag köpte strl 24/30! Åh tack kära du. Kram!

   Sanne Alexandra 2017-02-26 16:21:47
   Svara
 • Hej, jag gillar när du berättar om din dag det känns som att du är en vanlig människa då. Ta inte illa upp men annars känns det ibland som att många lever i en drömvärld och man har svårt att relatera till vissa saker. Dom där biostolarna eller sofforna såg sköna ut! Jag kan tänka mig att det är lätt att somna där om man har haft en lång dag haha! Tack för att du bloggar du är en glädjespridare och peppar mig! Kram

  Malin 2017-02-25 07:21:51
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Vad roligt att du säger det 🙂 och uppskattar dom inläggen! Jag tror att det är lätt för många bloggerskor att bara fokusera på det som ”borde vara kul” att läsa som och så är det egentligen det enkla som uppskattas, så som en dag i bilder. Jag förstår precis hur du menar!! Jag ska fortsätta med sådana inlägg. Stor kram!

   Sanne Alexandra 2017-02-26 16:22:58
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!