Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MORE WEDDING FIX

Hallå på er!

Det är ju inte bara jag som ska vara påklädd och fin på bröllopet, det ska ju min kära blivande man också vara haha. Igår var vi och träffades en vän till Jacob som är ansvarig för J Lindberg här i Usa som hade lovat att hjälpa J med hans klädval till bröllopet.

Sagt och gjort, vilken proffshjälp vi fick. Han har nu sin klädsel klar och vi har även valt ut vad hans bestmans ska ha så att dom matchar. J klippte även en helt galet snygg vaxad linnekostym inne på JL som han ska ha vid andra tillfällen. Jag hade så gärna velat att han skulle ha den på bröllopet egentligen men den passar inte lika bra som det vi valde åt honom till den stora dagen.

Den kostymen i linne han köpte är alltså en smoking i en matt svart färg med svart sidenrevär. Byxorna är lite slappare dels eftersom hela kostymen är i linne men också för att dom har resår upp till på sidorna och snörning. Sjukt snygga, han kommer nog få mycket användning för just byxorna! Jag ser honom redan i den här kostymen med en vit tisha under och birkenstock eller slappa loafers. Tips till er som ska gifta er eller om ni ska på bröllop.

TACK för hjälpen Jonathan!

wed13
wed12 wed11 wed10 wed9 wed25 wed23 wed5 wed4 wed3 wed2 wed1 wed

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind