Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY WEDDING DRESS – FIRST FITTING

Nu sitter jag och laddar upp. Solen skiner och termometern visar på ca 7 grader så det är inte så ”vårigt” idag som det ska bli resten av veckan. Ni vet sådana dagar som är stora för en själv? Jag tycker det är så lustigt hur jag en sådan här dag, när jag ska få prova min brudklänning för första gången, den jag verkligen ska bära den 15e Juli när vi säger ja till varandra, lägger extra märke till hur kaffet smakar, hur duschens strålar kändes, hur morgonsolen lyser lite dovt. Jag har ofta ganska dåligt minne men vissa dagar lever jag nog mer i nuet och är mer mindful, känner efter och tänker efter. Idag är en sådan dag! En ganska stor dag för mig. Det är sådana här dagar jag önskar att jag hade fler nära och kära i min närhet! Men det går fint ändå, det finns whatsapp och facetime =)

Jag tror att jag i stora drag, eller jag vet, att jag är väldigt disträ, jag är oftast på språng och har tankarna någon annanstans så det är inte så många dagar jag verkligen stannar upp och känner efter och reflekterar. Det ska jag försöka börja att göra oftare, inte bara sådana här dagar som känns lite extra speciella.

Nu till en sak jag tänkte som kunde vara roligt. Om ni nu i kommentarsfältet gissar vad jag kommer att bära för klänning, vad tror ni att jag har valt? Är den helt vit? Benvit? Glittrar den? Spets? Siden? Tunna band? Lång eller kort? Är den djup bak eller fram? Eller båda? Är det lång eller kort ärm? Ska jag bära slöja? 

Bara för kul så efter bröllopet ska jag gå referera till det här inlägget och visa era tankar mot slutreslutatet. Det vore kul – ni är många som ändå känns som ni kan lite ”min stil” Ni har ju ibland kommenterat ”spana in detta, en sådan Sanne-topp” och så har det verkligen varit på pricken.

Kommentera gärna så jämför vi sen =) Kram!!!

wedding15-1-av-1 wedding13-1-av-1 wedding12-1-av-1 wedding11-1-av-1 wedding8-1-av-1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Alltså du kommer ju bli den vackraste bruden oavsett vad du har på dig, men spets och urringad rygg ser jag framför mig, samt typ sådana ärmar som på första klänningen, eller hellånga i spets! =) PUSS

  Hanna 2017-02-23 21:52:39 http://hannae.forme.se
  Svara
 • Jag gissar djup rygg men inte någon bar urringning fram. Kanske ett långt släp för lite drama. Lång ärm är inte omöjligt. Spets gissar jag, kanske lite lite glitter men ingen slöja. Haha! 😉 Det blir spännande att se sen!

  Cissi 2017-02-21 20:30:26
  Svara
 • Så himla vacker klänning!

  Bella 2017-02-21 16:25:42 http://nouw.com/bellss
  Svara
 • Så kul! Jag tror du kommer att ha en vit i spets med långa ärmar och bar rygg! Känns inte som att du kommer ha slöja! Spännande att se vad du valt! Kramkram

  Emily 2017-02-21 16:22:21
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!