Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

100 ACRES

Äntligen kan jag använda mig ‘Suede biker igen’ (REA nu!) Finns typ inget plagg jag gillar mer att slänga över axlarna än denna egendesignade lilla sak. Jag matchade den ihop med en grå sweater från Aritiza och jeans från Ivy Revel.

Vi åkte som sagt in till lunch idag och åt brunch med Ida och Johan, alla som jobbar här är lediga idag då det är Presidents Day så det var precis som jag trodde, en hel del folk på stan som ville njuta av vädret. Vi åt på 100 Acres i Soho idag, det var riktigt bra. Vi alla var lite väl hungriga så vi överskattade oss själva. Vi började liksom lunchen med varma bullar och kaffe, lite omvänt kan man tycka haha. Efter det åt vi lite sallad och hummus och SEDAN åt vi vår lunch, ni förstår ju att vi rullade därifrån. I och med att vi var så mätta så tog vi en lång promenad genom stan innan vi åkte hemåt. Så himla skönt!

Nu har jag precis blivit klar hos tandläkaren och nu kommer det att börja hända grejer med mina tänder. Yay! Jag är peppad. Nu ska jag kämpa på med mina skenor, dom är ju lite störiga men det är värt det i slutändan. Jag är mest glad och tacksam över att jag gör detta nu! Invisalign i 6 månader till sedan så =)

Nu ska vi beställa middag och slå på massa serier. Måndagar är vår riktiga seriedag när vi är med varandra, vi har flera program att streama. Mys-måndag! Puss på er.

img_0458
acres
acres1
acres3 acres4 acres5 acres7 acres8 acres9 acres10 acres11 acres12 acres15

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!