Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SPRING WEATHER, TRUFFLE PIZZA, MARGARITAS, HOCKEY AND BABY SHOWER.

Här kommer lite snapshots från min telefon. Enjoy!

I fredags tog jag färjan över till Manhattan för lunch efter att ha varit hängig hela veckan.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jag skulle träffa upp Felicia, ni hittar hennes blogg HÄR. Vi tog en lunch på ett nytt ställe hon hittat på instagram. Det var supermysigt och väldigt gott! Vi pratade bröllop non stop. Felicia ska också gifta sig i sommar så vi bara grottade ner oss i det snacket totalt, jag vill inte prata bröllop med alla min omgivning hela tiden så vi kunde verkligen bara babbla på! Så roligt.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Kom sedan hem och hämtade upp lite paket i lobbyn och fixade i ordning blommorna jag köpte med mig på vägen hem. Fredagsblommor är aldrig fel! Kände mig lite hängig så låg i soffan i några timmar.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Åt lite mellanmål i soffan. Hur gott är det att doppa banan i nutella? En fråga bara… jissses.

Processed with VSCOcam with f2 preset

På kvällen svirade vi om och så stack till ett ställe nära här i  Hoboken för middag med två kompisar från Sverige. Vi åt tryffelpizza och massa annat gott och pratade om allt möjligt här i livet. Mysig fredagskväll! Medan våra vänner åkte in till stan för drinks åkte vi hem och somnade snabbt.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Vaknade sedan upp i lördags tidigt av att solen sken in. Det bjöds nämligen på härlig väder!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Drog på mig en tunn jacka och ett par ljusa jeans för att inta våren! SÅ redo för varmare tider haha.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Givetvis solglasögon!!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Och vita sneakers. Kunde inte bli mer redo.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Satt och njöt av Hoboken och energin i luften.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Åkte till Hudson Cakery för att hämta upp en tårta och kakor till söndagens babyshower.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Medan jag väntade spanade jag på alla fina kreationer.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Såhär blev tårtan jag plockade upp. Elizabeth som ska bli mamma till en flicka är en av dom tjejerna ”i laget” som jag kallar det som jag är närmast. Så glad för deras skull!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Åkte sedan till West Village med den här donnan som ville se NYC. Hennes kille började spela i Devils denna säsongen. Georgann, som hon heter är en riktig LA-tjej så det är roligt att visa henne runt! Hon tyckte för övrigt att jag sprang fram igår, hon bad mig gå saktare flera gånger och började sedan kolla på skönare skor att köpa haha. Så roligt, en riktig soft beachbabe som inte stressar i onödan haha.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jag fick henne att gilla West Village! Jag har pratat så mycket om våren här och hur magiskt den är så att jag måste leverera nu..

Processed with VSCOcam with f2 preset

Vi gick till min favorit texmexrestaurang Tacombi. Det finns flera i NY men denna i West Village är bäst. Jag älskar lokalen, stämningen maten och när det är varmt öppnar dom upp hela lokalen.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Nu hade dom bara öppnat upp vid baren och några bord där.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Vi fortsatte strosa och gick till Meatpacking för att visa Georgann ett riktigt fint rooftop. Hon hade inte varit på något rooftop i NY så jag och Ida tog med henne till Le Bain för en drink.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Det har inte öppnat upp för våren och sommaren ännu så man fick beställa på nedervåningen och sedan gå upp till rooftopet som just nu inte ser ut som det gör när det blir varmare, då finns det stora sköna soffor att sitta i och en stor bar på roofet. Men utsikten dög ju som vanligt =) Det är alltid lika fint. När solen är på väg ner är det magi..

Processed with VSCOcam with f2 preset

Hej hej vår gamla lägenhet på andra sidan! Kommer alltid att minnas den byggnaden. Så fort vi reser till NY när vi blir äldre och tittar ut från västra sidan på Manhattan mot Jersey City kommer vår gamla byggnad alltid att vara ett fint minne.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Väldigt trevligt en lördag eftermiddag!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Skål!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Vi åkte hem till mig senare och jag bytte om. Jag har på mig min egendesignade jacka, ni hittar den HÄR. 

Processed with VSCOcam with f2 preset

Blir lite sådär ibland.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Sedan stack vi på match. Jag, Ida och Martin. Han är här på besök!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Matchen var en riktig rysare och Devils vann! SÅ viktigt.

Processed with VSCOcam with f2 preset

I morse vaknade jag av att min syster hade smsat. Min familj var hemma hos farmor för att fira hennes födelsedag lite i förskott. Min syster hittade massa roliga bilder på oss från när vi var små. Här ska ni få se! Först ut kommer jag som liten ballerina.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Ja, jag var ganska liten. Allt som oftast minst…

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jag och Pappa!

02e43707-a601-4a40-937b-f52dbb2651ec

Jag var en riktig ‘girly girl’ och jag blåste håret fastän det var torrt och målade läpparna perfekt i princip när jag var 3.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Lilla Limpan, min lillasyster, hon var inte lika tjejig haha. Vi var varandras motsatser och här står lilla gullungen och röjer i farmors kök!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Som sagt. Olika. Här var hon sur och hade ramlat och slagit sig, det hörde till vanligheterna.. Jag var lite försiktigare.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Men vi har haft mycket kul ihop vi två <3

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Det har jag även haft med mina kära kusiner. Här är jag och min kusin Lisa. Här lekte vi ”stora tjejer” tror jag. Eftersom ingen av oss hade långt hår så löste jag det, med sjalar. Kreativt va? Haha. Jag hade SJUKT bra fantasi har jag förstått nu i efterhand.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Man kan inte tro att jag inte alltid ville vara med framför kameran va? Hahaha. Jag har skrattat så mycket åt den här bilden. Jag minns det som igår!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Tvingade på Linn att leka spa. Hahaha.. Hon avskydde det.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jag och Simone på landet <3

Processed with VSCOcam with f2 preset

Under tiden jag fick alla dessa bilderna drack jag kaffe och skrattade högt. Folket på Starbucks måste undrat vad jag skrattade så jag grät åt.. Jag fick för övrigt barbent idag! Det var 18 grader och sol. På torsdag ska det bli 22? Vi svenskar pratar så mycket väder, många av oss i allafall haha =) Men man blir glad för lite sol!

Processed with VSCOcam with f2 preset

När jag hade haft lite familjetid via telefonen så bokade jag en uber till Elizabeths baby shower. Jag hade hämtat med mig tårtorna, som ni vet by now.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Kom till Westin.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Och där piffade jag Jill och Rachel i ordning innan gänget skulle komma. Visst blev det gulligt?

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jag ska visa er mer bilder sen om ni vill! Sedan åkte vi hem. Elizabeth verkade nöjd och det är ju det viktigaste =) Hon körde oss hem. Vi bor i samma byggnad många av oss flickvänner och fruar.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Det var en sååå fin dag idag. Vädersnack igen! =)

Processed with VSCOcam with f2 preset

När jag kom hem tvättade jag och städade i ordning hela lägenheten, moppade golv och fixade och så vid 18 kom lite tjejer över för thaimat och hockey. Dess värre blev det förlust ikväll så nu väntar jag in J som nog kommer vara rätt låg efter matchen. Jag har tänt ljus och väntar in honom, får hoppas att jag kan få honom på lite bättre humör <3 Här sitter jag nu, varvar datorn med att whatsappa med mina vänner på västkusten! Puss på er.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Love!

    Linn 2017-02-20 11:04:16
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!