Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

IT AIN’T ME

Medan denna låten går varm här hemma så skiner solen utanför fönstret. Det är alldeles ljummet på balkongen!

Jag har precis varit och tränat för första gången på 1,5 vecka, det kändes vill jag lova. Snacka om att jag halkade av det fort men det borde betyda att det går fort att komma tillbaka!

Nu ska jag ta en dusch och så ska vi sticka in på lunch. Det är Presidents day här idag så det är nog mycket folk ute och mår! Jag har bockat av det viktigaste nu i morse så jag får ta itu med resten när jag är hemma. Jag skickade bland annat iväg en order till ett produktionsbolag till ett program som börjar spelas in snart. Sådant är alltid kul! Särskilt när det är dom som kontaktar mig, då känns kläderna uppskattade =)

Annars då? Klockan fyra ska jag vara hos tandläkaren för att få ny invisalign skena samt att dom ska sätta på något på mina tänder som ska göra att dom flyttas snabbare, jag vet knappt vad dom ska göra så att jag uppdaterar er kring det. Och i morgon ska jag på min första fitting för min brudklänning, nu har den kommit i min storlek så jag ska ta med mig underkläder jag ska bära under samt mina bröllopsskor. Woho! SÅ roligt <3

(Och nej – klänningen på bilden nedan är inte ‘the one’ Den får ni inte se än!)

wedding12-1-av-1

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Sanne! Måste bara ge dig så mycket beröm för din frill woven top. Är advokat och jobbar på byrå, dvs jag har nästan dagligen kavaj men har alltid haft svårt att hitta något som sitter snyggt under och inte är någon bomullstopp, då jag tycker det drar ner intrycket av kavajen. Denna är så fin precis hela dagen och känns riktigt lyxig. Gör du den i fler färger är jag först på att köpa dem alla. Kram på dig!

    Isabelle 2017-02-20 21:41:42
    Svara
  • Åh va skönt med lite vårkänslor! Jag ska till nyc om 2 veckor och är lite osäker på kläder just pga vädret…. dunjacka är ju uteslutet, men tror du att även en fuskpäls är för varmt som jacka nu? Skulle du rekommendera höstkappa eller vårjacka? 🙂

    Johanna 2017-02-20 19:43:04
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!