Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

OUR SAVE THE DATE & WEDDING INVITATIONS

Det här har jag längtat efter att få visa er och detta inlägget åker direkt in i min kategori ‘Wedding’. Jag tycker ju att sådant här är så kul. Om jag lägger ner SanneAlexandraShop en dag skulle jag kunna jobba med bröllop och framförallt vid alla bitar där man får vara kreativ, så som att ”piffa” allt lite extra. Save the date och inbjudningarna tyckte jag var så himla roligt att göra och det tog mig bara ett par veckor.

Jag tog hjälp av en av min mammas bästa vänner, min äldsta vän och en av mina brudtärnors mamma Lena. Hon är superduktig! Hon har gjort alla våra kids studentskyltar och hon kändes som helt rätt person att ta hjälp från.

Vi började med att gå igenom hur inbjudningarna måste vävas ihop med själva bröllopet i färgskalor och stil. Det är ju ett sommarbröllop på ett slott vid vattnet så det är väldigt romantiskt men ändå enkelt i sig, vi har inte tänkt att krångla till något så att det var väl precis så vi ville ha korten. Jag skriver vi även fast J lämnade det helt öppet till mig, han litade på mig och är inte superintresserad, det finns andra saker kring bröllopet där han verkligen vill bestämma men just detta överlämnade han till mig och Lena hehe. Vi hade ju en hemsida först som jag signade upp en kväll, jag är ju lite ivrig och klickade hem en hemsida som man kunde ha med all information men efter lite om och men så tog vi bort den för att vi vävde in allt i inbjudan istället eftersom jag valde att göra tre bilagor i själva inbjudan.

Vi gjorde klart Save The Date före själva inbjudan men vi hade en plan på hur själva inbjudan skulle kunna följa upp från STD så att det skulle passa ihop. Jag var helt bestämd över att kortet skulle vara vitt och texten ljusgrå och så med en romantisk snirklig textstil. Jag hade en inspirationsbild där själva inbjudan var inramad och där kom Lena på att vi skulle ha en egen logga med våra initialer vilket blev så fint tycker jag. Inramning blev så stilren! Efter att ha letat efter ett fint papper att trycka det på blev det dessa som skimrar och ser ut som pärlemor. Det kändes lite extra fint! Kuverten går i duvblått och matchar rosetten som är bunden runt stora inbjudan.

Såhär såg Save The Date ut när dom var färdigtryckta. 

savethedate

När dessa var ute filade vi på stora inbjudan. Jag ville ha tre bilagor, en där det stod ”Bröllop” med vår logga samt vår hashtag på, en med all information kring boende, toastmaster/toastmadade, värdpar, bröllopspresent osv och en med vår logga på och våra namn, datum och klädsel. Jag ville också att på informationsbladet skulle det finnas en liten karta över Sundbyholm. Det blev lite personligt! Sedan valde vi att klä in bilagorna i ett duvblått tunt band. TACK syster för hjälp att skicka ut STD och farmor för all hjälp med inbjudningarna.

Såhär blev resultatet på inbjudan. Jag lade även till Save The Date kortet på tredje bilden så att ni ser hur dom hör ihop. TACK Lena för hjälpen <3

Vad tycks? 

inbjudaninbjudan1 inbjudan3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!