Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DREAMING OF..

Detta är ett sponsrat inlägg.

Jag och J är borta helt förälskade i alla slags terasser. Det har vi pratat om sedan dagen vi träffades. Vi åkte till Hongkong precis när vi blev tillsammans och jag minns en kväll på Wooloomooloo, en rooftopbar hur vi satt och njöt i flera timmar och bara pratade. Där och då pratade vi om att det är någon slags magi med att sitta högt upp och se ut över en stad när solen går ner.

wooloomooloo-steakhouse

Om vi inte hade gift oss i Sverige för att vi vill kunna samla alla nära och kära så hade vi nog båda röstat ja för att gifta oss på ett tak här i NY. Så himla romantiskt! Nu är vi väldigt nöjda med vårt beslut över att gifta oss i Sverige och längtar som bara den. Vi får försöka ta vara på alla härliga takbarer här i NY så länge vi bor här.

imogenreuben-wedding-12

I Stockholm som ni vet kikar vi lite på lägenheter, drömmen hade faktiskt varit att ha en takterass, särskilt eftersom vi just nu bara är hemma sommarhalvåret. Vi har kollat en hel del men det är helt galna priser och en vindsvåning vi kollade på med stor fin terass gick upp så mycket att vi tappade intresset direkt. Det är svårt! Vi kollar vidare. I samarbete med Trademax så har jag hittat fina superfina utemöbler, tänk er så härligt att slå sig ner i dom nedan på en skön sommarkväll i Sverige. Om du så har en terass eller uteplats. Vilket lyx! Bunkar upp med massa ljus, filtar och kuddar och så sitta och njuta av den ljumna luften. Det är något vi prioriterar stort, någon slags balkong av något slag så att vi kan komma ut. Jag vet inte hur många gånger vi satt på balkongen vi har nu förra året, i princip varje morgon och kväll. Älskar att komma ut!

HÄR hittar ni loungegruppen nedan.

loungemo%cc%88bler

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • HAHA Humana priser= rimliga priser! ? omg…

    malin 2017-02-18 03:58:40
    Svara
  • Hong Kong är verkligen superhärligt! Staden ligger mig verkligen varmt om hjärtat 🙂

    Martin 2017-02-17 07:12:36
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!