Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NYFW, PERSONAL SHOPPER AT ALICE + OLIVIA, 3 HOUR LUNCH AND ANOTHER FASHION SHOW

Igår sken solen i Meatpacking där dom många av visningarna höll till på Fashion Week. Jag och Rachel möttes upp vid 13 för att se Alice + Olivias presentation. Rachel har en jättebra kontakt som roddar en massa kring FW så hon styrde allting åt oss. Så himla härlig tjej! En riktig businesswoman. Alice + Olivias presentation var cool. Måste visa er – kika nedan..

nyfwnyfw1

Mitt öga dras verkligen till rosa just nu.. Både när det kommer till inredning och kläder.

nyfw3 nyfw5

Jag kanske är helt rätt ute ändå med min ‘Orchester jacket’ Se här! Hösten 2017 hos Alice + Olivia har tänkt likadant som jag gjorde i höstas. Jag låg ändå lite före? HÄR har ni min jacka.

nyfw7

Men här då. Jag har aldrig i mitt liv sett en vackrare jumpsuit, det skriker Sanne om den. Jag pratade med en tjej inne på Alice + Olivia som ska kontakta mig ifall jag kan få tag i den innan bröllopet. Jag vill ha den dagen innan bröllopet eller att byta om till på bröllopskvällen. Jag hade inte tänkt byta om på kvällen på bröllopet men om jag får tag i denna kan det nog bli så. Är den inte så fin? Ihop med en sådan fin slarvig uppsättning?

nyfw8 nyfw9 nyfw11 nyfw13 nyfw14

Efter visningen blev vi inbjudna till Alice + Olivias butik som låg precis bredvid presentationen. Vi fick proffshjälp av en stylist som stylar Stacey, som är designern för Alice + Olivia, hon var grym. Den här stylisten, Carly var helt galet duktig. Jag kikade runt på plagg i butiken och tyckte mycket var fint men var inte sugen på att prova något. Carly serverades oss bubbel i små gulliga flaskor med sugrör. Vilken bra idé tänkte jag, roligt sätt att servera bubbel på.

nyfw16

Dessa fina shortsen fick följa med mig hem som sample. Jag tänker göra något liknande. Jag gillar modellen!

nyfw18

Jag bar en topp från SheIn HÄR, byxor från Ivy Revel HÄR.

nyfw19

Jag köpte in detta nedan. Men hur fint? Jag älskar dom puderrosa byxorna ihop med den här somriga skira toppen. Jag kanske går tillbaka, vi får se… Men jag tyckte inte det var värt att köpa och låta det ligga. Jag vet inte riktigt när jag får tillfälle att använda det. Ska klura på byxorna. Skulle dock behöva sy upp dom!

nyfw20 nyfw21

Efter vår lilla shoppingupplevelse på Alice + Olivia så gick vi till Fig & Olive. Vi var så hungriga! Vi började med lite förrätter.

nyfw22

Sedan fortsatte vi med någon trerättersmeny med massa gott. Här nedan åt jag något med svamp och tryffel, vet inte vad det är?

nyfw23

Vi åt även någon pumparisotto som var god. Jag kände dock inte så mycket smak för att jag är så förkyld..

nyfw25

Efter en 4 timmar lunch/middag så åkte vi till nästa spot. Vi skulle se en visning klockan 8 så vi åkte dit och hängde i en uppbyggd bar, jättemysigt.

nyfw27 nyfw29 nyfw30

Sedan var vi på någon visning, det var lite för fashion för oss tror vi. Det var inget vi skulle kunna bära i alla fall men en kul upplevelse!

nyfw31 nyfw34 nyfw36

Sedan frågade Rachel om vi skulle hitta på något. Jag kände mig alldeles för hängig så vi åkte hem. Jag kom hem och på bordet stod fina rosor från J, jag blev så glad och kröp ner i sängen och väntade in honom som hade haft match. Dom vann!! Så skönt. Vi både var helt slut och somnade så fort vi lade oss.

nyfw39

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!