Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MIDDLE OF THE WEEK

Jag vaknade upp och hade inte lika tungt huvud som igår men jag är fortfarande väldigt förkyld. Jag sitter om jag ska vara ärlig, fortfarande trots att klockan är 12.02 i morgonrock och jobbar och lyssnar på Petter Stordalens avsnitt i Framgångspodden. Jag ska ta det så lugnt heeela dagen.

Jag har tänkt att ta en lika lugn helg i helgen som förra. Det har varit så mycket kul på senaste, ledighet med J, fashion week och massa middagar ute och kul så nu vill jag grotta ner mig hemma med serier och mjukisar. Jag måste kolla ikapp en massa program, Parneviks, Bonusfamiljen, Breaking News och Paradise haha. Det är det jag följer just nu!

 Det enda jag har planerat i helgen är en hockeymatch på lördag kväll och babyshower för en kompis på söndag, annars ska jag bara mysa hemma. Jag är sugen på det. Och ta långa härliga promenader i solen eftersom det lovas fint väder. Längtar!

Jag har i alla fall haft en lugn morgon, väntar på att J ska komma hem så ska vi käka någon enkel lunch och sedan bara slappa i soffan. Han är också helt slut så vi ska bara mysa hemma och pyssla om varandra. Ikväll tänkte jag prova mig på det HÄR receptet. Låter ju så gott och så verkar det lätt som en plätt.

Nu ska jag återgå till jobb. Jag ska ringa ett samtal som jag tror kan vara givande för framtiden med SA-shop. Puss på er!

valentines

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Krya på dig <3

  Chanapha 2017-02-15 21:19:22 http://Chanapha.se
  Svara
 • Länken till receptet verkar va fel! Kommer till en tröja istället 🙂

  M 2017-02-15 19:08:27
  Svara
 • Krya på dig! Du är en så himla inspirerande människa. Jag gick in för att bli lite taggad till plugg och jag tror det fungerade 🙂

  Malin 2017-02-15 18:26:32
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Åh vad bra 😀 Kör hårt!!! Om inte – lyssna på poden jag skrev om. Framgångspodden med Petter Stordalen som gäst, inspirerande om ngt! KRAM!

   Sanne Alexandra 2017-02-15 18:55:29
   Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!