Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FROM MY PHONE DINNER AND A LOT OF SUPERFICIAL THINGS

I måndags hade jag bestämt middag med Johanna (spana in hennes blogg vettja!) som är här för NYFW. Det var vi hennes kille och syster. Så trevligt! Jag hade bokat Buddakan. Jag drog på mig en topp från Nakd, länk HÄR (lite annan färg men samma topp)

img_1404
img_1410 img_1414 img_1418 img_1420

Buddakan! Så maffig lokal.
img_1432

Vi hade en supermysig middag, pratade och skrattade åt allt möjligt. Grym mat som vanligt! En riktig pangmiddag, på en måndag. Det hör inte till vanligheterna!

img_1436

Igår tog jag tåget in till Downtown. När jag såg denna bilden får det mig att längta ännu mer till våren! Åh. Vi kommer bli kvar till 1a Maj, om dom inte går till play off då blir vi kvar så länge vi behöver. Såg för övrigt att det blir 18 grader i helgen, herregud? Då kanske våren är på g? Det har inte varit någon riktig vinter här ännu så hoppas inte att den ligger och lurar.

img_1443 img_1444 img_1445

Tunnelbanorna är inte alls så fräscha här som i Stockholm. Såhär ser dom ut i NYC. Det står aldrig när dom går och det är inte alls lika bra standard. Antingen svinkallt eller kokhett och inte lika modernt. Sverige i framkant!

img_1446

När jag kliver av tåget vid World Trade Center känns det som att komma in i framtiden. Precis samma känsla som när jag åkte tunnelbana i Hongkong, så extremt modernt. Människorna förvandlas plötsligt till robotar och går åt samma håll i samma tempo, det är känslan. Ascoolt!

img_1447 img_1448 img_1449

När jag klev av gick jag igenom byggnaden till Brookfield Place. Gick förbi Molton Brown, det är mina favorittvålar. Hur kan man gilla en speciell tvål undrar ni? Haha. Jag har sedan jag varit liten gillat fina saker, att titta på fina saker. Jag är likadan idag, jag säger ofta ”Åh så fint kolla Jacob” varav han bara skrattar åt mig. Jag går verkligen runt och suger in fina saker.

img_1450

Club Monaco har blivit en favorit för J. När jag behöver köpa en present åt honom går jag alltid dit. Dom har så mycket fint för killar!

img_1453

Jag var på min 5e blowdry här igår sedan jag flyttade till US. Jag älskar det! Vissa tjejer till killarna i laget går en gång i veckan och fönar det och sedan sköter dom om det utifrån det. Ganska smidigt men då ska man vilja lägga pengar på sitt hår. Men att få håret tvättat och fixat kan vara det lyxigaste och skönaste som finns. Det är verkligen så himla vanligt här borta! Det kostar ju lite så jag gör det bara när det är något speciellt.

img_1454 img_1455

Det här är det bästa torrschampoot i världen! Det säljs även på Sephora.

img_1456 img_1458 img_1460

Såhär tjusigt blev det. Här är alla skönhetsbehandlingar så mycket billigare, att göra manikyr och pedikyr kan du göra för 300 kronor. Sådant uppskattas ju!

img_1468

Gillar dessa skorna mer och mer. Dom är för dyra för att jag skulle slå till men jag ska spana på lite andra varianter. Jag vill ha någon skön slip-in att stoppa foten i. Jag tänker matcha det med bara enkla ankelkorta jeans och en tisha.

img_1470

Här kommer lite mobilbilder från Alice + Olivia butiken. Det kändes så rätt att dra över en skinnjacka på en annan så ”söt” outfit. Ellerhur? Jag fick SÅ mycket inspiration till SanneAlexandra!!! Helt sjukt. Känner mig så fylld med inspo nu.

img_1498

Så skön text på ryggen. ”You’re right”

img_1500 img_1504 img_1509 img_1521

Det här är inte min stil riktigt men den var lite söt på ändå.. Jag skulle inte köpt den.

img_1525 img_1529

Detta kommer ni få se mer av. Det fick följa med hem. Längtar tills jag kan bära det!

img_1532 img_1533

Stylisten tog på mig den här västen. Inte riktigt min stil heller men den är rätt cool? Den fick inte följa med hem. Jag ska försöka hitta någon budgetvariant eftersom det inte känns som att jag skulle använda den så mycket..
img_1536 img_1539

Men här ni! Jag visade ju dessa byxor i nudefärgat/blekrosa. Jag köpte dom i svart!! Kände mig så business. Jag kommer bära dom hela tiden. Så fort jag inte vet vad jag ska ha på mig så kommer dessa åka på. Jag ska bara gå till skräddaren och sy upp dom!

img_1541

Hur gullig outfit? Toppen fick stanna… Det passade dock ihop. Men shortsen fick följa med.

img_1547 img_1548

Det var det =) Puss!

img_1564

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Älskar det här inlägget, det är roligt att följa din dag och när du tar dig tiden att fixa med så mycket bilder 🙂 förstår att det är mycket jobb bakom! Jag blev också inspirerad av kläderna 🙂 kram och tack för en härlig feelgoodblogg!

    Cissi 2017-02-16 21:31:03
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!