Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HAPPY VALENTINES DAY – WHAT’S MY PLAN?

Glad alla ♥ dag mina fina läsare! Önskar er en dag med bara massa bra känslor.

Jag tycker inte att Alla hjärtans dag är någon superviktig dag men allt som man kan fira lite extra, så som kärleken är ju lite mysigt. Men, jag tycker såklart det är viktigare att ge kärlek alla andra dagar på året. Denna dagen har väl blivit lite överdriven, det är många som vill tjäna pengar..

Hur firar jag? Jo ni, jag är tokförkyld och sitter i morgonrock just nu. Jag pussade J hejdå för någon timme sedan, han ska iväg på morgonvärmning för att han har match ikväll. Jag är bara glad att han inte har bortamatch, jag får i alla fall se honom ikväll! Jag ska snart hitta något att ha på mig, jag ska in till stan om någon timme och så ska jag på Alice & Olivias visning, det är fortfarande New York Fashion Week här så det ska bli roligt. En av killarna i lagets fru har bjudit med mig och det passar bra för att jag älskar märket Alice & Olivia, det ska bli kul att få lite inspiration och kändispotta lite, spana på vad folk har på sig =) Jag lägger knappast aldrig märke till vad folk har på sig så idag ska jag försöka vara beredd med kameran.

Efter visningen ska vi ta någon lunch sedan ska jag hem och jobba lite innan det är dags för match ikväll. Go Devils! Sedan får jag krama på J! <3

img_1439

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!