Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NEW FAVE BREAKFAST

Morning!

Jag brukar ju alltid äta två scrambled eggs till frukost som jag steker i kokosolja och så lite körsbärstomater till det men jag har en ny favorit, inspirerad av alla avocadomackor det finns att beställa i NY. Nämligen, två kokta rättså lösa ägg ihop med en avocado, lite avocado-olja på samt salt och chiliflakes. Så gott och jag håller mig mätt rätt länge! Testa vettja! Massa bra proteiner och fetter.

// Nu sitter jag och räknar som en tok. Jag var ingen höjdare på matematik i skolan men när jag sitter och räknar på just inköp så känns det betydligt roligare och därav enklare. Det går som en dans det här just nu, trots hjärngympa deluxe. Jag håller ju på att sälja in SanneAlexandra till fysiska butiker så det är lite att räkna på. Jag håller även på att kanske sätta en deal med ett svenskt företag här i NY så dom papprerna ska in idag, med mina inköpspriser. Hoppas hoppas! Håll tummarna för mig. Skönt med en toklugn helg när jag har så mycket att tänka på, jag och J lade oss innan 22 både fredag, lördag. Ni förstår ju att jag är pigg! Vi hade dock en så rolig vecka förra veckan så båda var sugna på att bara ta det lugnt.

Finns det något mysigare eller tryggare att lägga sig tidigt i sängen i en vit fluffig renbäddad säng och bara känna att den personen man tycker mest om ligger bredvid. Jag som är ensam en del njuter så mycket när jag bara känner att J är bredvid, det känns som allt är som det ska <3

mornign

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Ser supergott ut! En fråga…försöker du äta efter keto/ketogenic diet? Detta är ju typ den perfekta ketofrukosten 🙂 Kom gärna med fler bra tips 🙂

  Martin 2017-02-14 07:08:30
  Svara
 • Så himla mysigt! Min favvofrukost just nu är pocherade ägg med avocado på något bröd, helst lite srirachasås ovanpå.. så fruktansvärt gott! x
  http://josefinmolander.com

  Josefin M 2017-02-13 17:49:04 http://josefinmolander.com
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!