Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SPRING JEANS

Nu har mina andra par vår-jeans kommit! Jag välkomnar dig gärna nu våren med massa pastelliga toppar och öppna skor. Jag blir så mycket mer färgglad när solen tittar fram och värmer smyger sig på. Toppen nedan kommer från Gina Tricot, jag fick den av min syster i julklapp och den åkte på förra helgen. Jag gillar den, färgen gjorde sig bra ihop med ljusa jeansen. Det var länge sen jag köpa just ljusa jeans, jag gillar inte för blå jeans utan gillar när slitningarna går mer mot grön/grått, förstår ni? Jag måste nog bara vänja mig.

Ber om ursäkt för röran i bakgrunden på bilderna, hade ett litet projekt på G. Det sker här hemma lite då och då!

jeans jeans1 jeans3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind