Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SPRING JEANS

Nu har mina andra par vår-jeans kommit! Jag välkomnar dig gärna nu våren med massa pastelliga toppar och öppna skor. Jag blir så mycket mer färgglad när solen tittar fram och värmer smyger sig på. Toppen nedan kommer från Gina Tricot, jag fick den av min syster i julklapp och den åkte på förra helgen. Jag gillar den, färgen gjorde sig bra ihop med ljusa jeansen. Det var länge sen jag köpa just ljusa jeans, jag gillar inte för blå jeans utan gillar när slitningarna går mer mot grön/grått, förstår ni? Jag måste nog bara vänja mig.

Ber om ursäkt för röran i bakgrunden på bilderna, hade ett litet projekt på G. Det sker här hemma lite då och då!

jeans jeans1 jeans3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand