Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SPRING JEANS

Nu har mina andra par vår-jeans kommit! Jag välkomnar dig gärna nu våren med massa pastelliga toppar och öppna skor. Jag blir så mycket mer färgglad när solen tittar fram och värmer smyger sig på. Toppen nedan kommer från Gina Tricot, jag fick den av min syster i julklapp och den åkte på förra helgen. Jag gillar den, färgen gjorde sig bra ihop med ljusa jeansen. Det var länge sen jag köpa just ljusa jeans, jag gillar inte för blå jeans utan gillar när slitningarna går mer mot grön/grått, förstår ni? Jag måste nog bara vänja mig.

Ber om ursäkt för röran i bakgrunden på bilderna, hade ett litet projekt på G. Det sker här hemma lite då och då!

jeans jeans1 jeans3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!