Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EGG SHOP AND WHAT I THINK ABOUT PUSH UP..

I fredags provade vi ett ställe vi varit sugna på att testa länge, Egg Shop. Ett omtalat frukoststället som vi ser varje gång vi sitter på Butcher’s Daughters uteservering. Nu var det äntligen dags! Nog för att jag inte har en enda bild från stället nedan men jag kan gå i god för att avocadomackan jag åt med ägg på var grymt god. Riktigt soft ställe!

Dagen till ära bar jag en helsvart outfit. Rätt trist men jag har sån dille på svarta och marinblå blusar med krage. Jag älskar krage! Jag tycker det är så snyggt. Jag vet inte hur mycket toppar jag har med lite polokrage. Jag trivs så bra i sådana toppar, jag är ingen tjej som ofta bär urringat, jag kan tycka att det finns vissa enstaka plagg som är fina med urringning men annars är jag mer för polo haha! Ingen push-up-tjej här inte, bär jag urringat vill jag ha så lite klyfta som möjligt. Senast jag hade push up var på Halloween för att kostymen jag köpte såg ut så på och till och med J tittade konstigt på mig, han verkade inte vara van vid det. Likadant när jag bär läppstift med färg, då sneglar han så konstigt. Jag kanske inte passar i det eller så är han ovan. Jag ser så tydligt när det är något han tycker är fint eller inte! Jag vet en gång förra året när jag drog på mig en svart kort klänning som man snörade upp till för att få ihop urringningen (det var ett sample, inget jag köpt och gillade direkt) så skulle jag bara prova med lårhöga stövlar till, jag såg själv att det såg lite tacky ut varav jag frågade honom vad han tyckte, han tittade konstigt på mig och sa ”du har vad du vill” en stund senare bytte jag till en icke urringad klänning med långärm och andra skor och plötsligt kom han fram och berömde mig ”åh så fin du är!” då fattade jag hinten haha. Let’s keep it classy.

Ni hittar i alla fall min topp HÄR, tycker det är så fint med rosetterna på ärmarna och så till det, mina favorit skinnleggings HÄR.

Ps. Jag har lite svårt att posera i min tandställning, jag har skena uppe och nere och har svårt att stänga munnen. Jag får världens put på köpet när jag stänger munnen men jag är så obekväm i den fortfarande, läspar och har mig… Hoppas jag vänjer mig snart!
eggshop13eggieggshop4 eggshop5 eggshop9 eggshop14 eggshop15effi

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh vilken söt blus 🙂 Vilken storlek kör du på? Brukar inte Sheins storlekar vara ganska små?

    Linda 2017-02-13 08:06:04
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!