Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VANDAL!

Igår bjöd våra fina vänner oss på middag som tack för att vi passade deras hund Denver när dom var på semester. Jag hade ju kunnat betala dom för att få ha Denver så det var inte direkt något att tacka för =) Jag har för övrigt tjatat lite på J idag att vi ska skaffa hund men det går inte vidare. Tur att jag har vänner och familj med hund så jag kan få låna!

Vi var bjudna på en öl hemma hos Ida och Johan vid 17.00 så vi tog färjan över och knatade dit. Njöt av utsikten och laddade upp för middag. Och hörre ni, Vandal, vilket ställe. Det är Tao-gruppens nya restaurang för er som känner till det. Vandal var ett riktigt schysst ställe verkligen, så coolt koncept. Galet skön stämning, ball inredning och så var maten, drinkarna och servicen fantastisk. Maten är ”streetfood från hela världen” så det bjöds på en massa häftiga rätter med annorlunda smaker. Vi åt allt från steak tartar på pretzels till kebab och tacos. Vi avslutade middagen med milkshakes som var drömmiga! En pangmiddag som vi alla kom överens om att vi kommer att minnas länge. STORT tack <3

Sedan smet vi ner till deras gömda bar/klubb i källaren där vi dansade några timmar. En bra kväll med ett grymt sällskap! Tips tips till er som ska till NY – ni vill inte missa Vandal, det var något ut över det vanliga.

Jag bar sidenkavaj från Nakd länk HÄR, skärp Gucci, skinnleggings länk HÄR, skor Zara, skinnjacka länk HÄR, väska länk HÄR.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!