Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

INVISALIGN, SKYPE SESSION WITH THE WEDDING BAND, NEW BLOUSE AND MY LOVE.

Igår drog jag på mig min nya blus från SheIn, länk HÄR. Matchade den med dom jeansen jag berättade att jag beställde i min storlek från Rag & Bone, länk HÄRSlängde upp håret i en tofs som känns så fräscht när det är nyfärgat och nyklippt.

Jag har ju nämnt flera gånger att J är ledig tills på lördag så jag har försökt umgåtts med honom så mycket jag kan. Vi hade ju tänkt att åka på semester så jag försöker vara lite ”off work” men det är svårt när man är hemma, det känns så konstigt att koppla bort jobbet då. Men, jag har försökt så vi har fått lite annat gjort ihop. Och framförallt umgåtts!

Igår efter frukost tex skypade vi med bandet som ska spela på vårt bröllop, alltså åh så bra det kommer att bli. Vi är så taggade! Vi har för övrigt fått ordning på bordsplaceringar nu, woho. Så kul och rätt svårt! Jag tänkte jag kunde visa er våra Save Thee Date och inbjudningar i helgen, skulle ni vilja det?

Efter allt vi behövde få gjort hemma gick vi och åt en en lunch, Hoboken bjöd på 16 grader och sol, det var så ljuvligt. Längtar väldigt mycket till våren här! Efter lunch var jag hos tandläkaren och nu är jag igång med Invisalign, jag har på mig skenorna hela tiden och det är definitivt ovant, läspar gör jag litegrann just nu också men jag vänjer mig nog vid skenorna snart. Det lustiga är att dom faktiskt inte syns, det syns nog mest när jag har stängd mun att jag sitter och putar lite. Det var så himla kul att få se på en video hur mina tänder kommer att ändras, jag fick se i slow motion hur dom kommer att ändras vecka efter vecka så jag är superpeppad nu!

Jag får inte äta eller dricka med skenorna på, endast vatten så jag tog bort dom igår kväll när vi åt men idag har jag haft på mig det i princip hela tiden med undantag för lunch och middag lite snabbt. Det blir en markant skillnad på hur mycket kaffe jag kommer dricka om dagarna och jag kommer inte kunna småäta lika lätt. Det blir heller inte att sippa på rödvin på matcherna ihop med dom andra tjejerna/fruarna. Det blir ju numera en liten process varje gång jag ska äta eller dricka något, skenorna ska ut och det kanske man helst gör på toaletten och inte framför folk, jag behöver också skölja rent skenorna och munnen efter jag ätit och druckit helst, man vill inte stoppa in skenorna med massa mat i munnen.

När jag inte har skenor i kan jag ibland dricka på tok för mycket kaffe så detta kan nog få det att minska. Jag vet att jag även kommer att få i mig mycket mer vatten, jag är dålig på att dricka vatten men nu kommer det att vara det enda jag kan dricka med skenorna i så, det blir ju bra! Jag kommer nu under dessa 7 månaderna behöva välja ut kvällar ute (middagar och drinkar) i och med att jag ska ha på skenorna 18-22 timmar om dagen så vill jag gärna göra det så att jag håller tidsramen. Jag kommer behöva tänka till när jag ska iväg så att jag inte är utan skenorna för länge. Men, det känns bra, det är ju en så kort tid av mitt liv så att jag får prioritera rätt helt enkelt. Och välja mina tillfällen då jag får lyxa till det utan skenorna =)

 Jag är så spänd på att se tänderna flyttas och framförallt exalterad över slutresultatet. Nu kör vi!! Ni får såklart följa med på resan. Nedan ser ni en bild på hur mina tänder ser ut nu, jag ska visa er bilder på hur slutresultatet kommer att bli. Puss!

8fc8eb6a-21dc-4347-9a8d-13bc04646084

Processed with VSCOcam with f2 preset

b98f30c6-c3f6-48f6-9d73-6db9dd8c0646

Processed with VSCOcam with f2 preset

Så fin utsikt hos tandläkaren!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Mina tänder nu.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Visst syns inte skenorna?

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Tycker J är så gullig som alltid dricker ur min SA-kopp! <3

Processed with VSCOcam with f2 preset

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej! Hur går det att sova med skenorna? Tycker du att det gör ont i tänderna när de flyttar på sig, dvs ömmar det om skenan spänner mot tänderna? Är skenorna obekväma? Tack på förhand! Funderar på att skaffa invisalign.

  Cosmopolitan 2017-08-17 20:06:14
  Svara
 • Hej!

  Jag har också bokat tid för detta, men har inte varit på konsultationen än. Känns ju bra än så länge men kostnaden är ju oftast mest intressant. Vart tror du att du hamnar i slutändan? Fick du ett pris redan innan?

  Filip 2017-03-28 13:00:30
  Svara
  • Svar på Filips kommentar.

   Här var det ett fast pris! 🙂 Så jag godtog priset direkt så behövde inte någon konsultation för just priset. Kram och lycka till!

   Sanne Alexandra 2017-03-28 22:41:26
   Svara
 • Hur kommer det sig att du har dessa skenor? Du har ju jättefina tänder 🙂

  Veronica 2017-02-11 18:56:34
  Svara
  • Svar på Veronicas kommentar.

   Tack! Dom har flyttats väldigt mycket sedan jag hade räls när jag gick på gymnasiet så ska rätta till det 🙂 kram!

   Sanne Alexandra 2017-02-13 17:00:19
   Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!