Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SHINY SHOES

ÄLSKAR min nya tröja. Ni hittar den HÄR. Jeansen är ett par nya favoriter från Ivy Revel, länk HÄR (ni får 20% på Ivy Revel med koden SANNEALEXANDRA20) Dom är så sjukt sköna, mjuka och perfekt fit. Jag trivs så bra i dom, älskar att dom är korta. Längtar att matcha dom med skyhöga klackar!

Här har ni i allafall en outfit från förra veckan. Så himla enkelt. Jeans, en stickad tröja med en tvist och dansmackor. Jag är helt insnöad på glansiga loafers och liknande skor just nu. Det piffar verkligen upp en helt vanlig outfit! När våren kommer ska jag byta ut jeansen mot en kjol och köra på exakt samma outfit i övrigt.

shein9
shein10 shein6 shein7 shein5 shein4 shein3 shein2 shein

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Alltså vart har du köpt dessa grymt snygga skor? ?

    Jonna 2017-02-06 15:55:42
    Svara
  • Jag har precis börjat läsa din blogg och jag har lyckats hålla mig från att köpa några kläder under hela hösten eftersom jag är student och helt enkelt inte behövde någonting. Men när jag började läsa din blogg (fick gå tillbaka några år och läsa med) haha jag är ingen stalker, då blev jag helt kär i din kollektion och väldigt inspirerad av dig som person du verkar så himla gullig och glad på livet. Så nu beställde jag lite plagg ? Det jag egentligen ville säga är att du har fått en ny läsare som kommer att vara fast framöver! Kram fortsätt vara så cool och glad som du är 🙂

    Malin 2017-02-06 08:35:52
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind