Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY SATURDAY IN PICS – THRU MY IPHONE

Här kommer min lugna och sköna lördag i bilder. En riktigt mysig lördag som innehöll det mesta jag gillar. En lugn morgon, träning, god mat, vänner och en grym hockeymatch så att jag får hem en glad kille. Jag ligger just nu i sängen och väntar in J som borde komma in genom ytterdörren snart <3 I morgon har vi sovmorgon och på eftermiddagen ska vi se Superbowl med laget, det ska bli skoj! Minns hur stort det är från när jag bodde i LA, helt galet! But anwyays,

Jag vaknade upp vid 8 så vid 9 drog på mig morgonrocken och kände mig redo för att kicka igång dagen.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Gjorde som varje dag en äggröra på två ägg. Jag bara kör i lite kokosolja och sedan knäcker jag i två ägg och rör om. Saltar och har lite oregano på! (Okej, det kan ha slinkt ner en knäckemacka med ost.. eller två)

Processed with VSCOcam with f2 preset

Drack mitt favoritkaffe som är bra för kroppen! <3

Processed with VSCOcam with f2 preset

12.00 var det dags för Barre. Jag bara drog upp håret i en tofs, tog på mig träningskläder och sprang ner. Jag sprang nog ner 11.58 cirka. Varför är det nästan svårare att ta sig till ett ställe i god tid när det är supernära? Jag kommer ALLTID flämtandes från att ha sprungit!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

När jag var klar sög jag in lite d-vitamin utanför där jag kör barre. Så härligt med sol!!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jag blev akut hungrig efter barren så att jag gick direkt till La Isla och körde en ensamlunch vid baren. Tycker det är rätt soft! Tog som vanligt in räkor i vitlökssås, den är så god. Denna rätten är lika god med kyckling. Åh! Äter denna rätten ca 1 dag i veckan.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Älskar golvet på La Isla. Det är vårt stammishak, det ligger precis nedanför där vi bor, i vår byggnad.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Fick en matkoma och kände att det var  lördag och att jag kunde göra lite hur jag vill så jag kände för en liten nap haha.. Lite matkoma misstänker jag.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Tog en varm dusch och hoppade i min morgonrock igen och la mig i sängen och betalade moms till bolaget sen napade jag lite.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Vaknade upp och fräschade till mig. Borstade på lite solpuder och tog på mig mascara!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jag tog på mig bekväma kläder, jag skulle nämligen ner till spat och träffa Ashlee som bokat pedikyr åt oss båda. Mina tights från Lululemon tog jag ut varma från torktumlaren och drog på mig direkt, varje chans jag får att ha på mig dom tar jag! Favoriter.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Gick ner och tog på mig min varmaste jacka, det är rätt kallt här just nu!!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Gick 50 meter till Starbucks där jag också är en hel del!

Processed with VSCOcam with f2 preset

I vanlig ordning beställer jag en liten kaffe, som jag tycker är för stor så trots att jag ber om ”room for milk” så häller jag alltid ut lite och häller i mjölk. Samma visa varje gång!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Gick 50 meter till där spat ligger, det ligger i vår byggnad.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Här har vi det!!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

I väntan på Ashlee valde jag färg. Jag tog en grå fin färg till fötterna!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Gick sedan hem och hämtade lite grejer till kvällens middag hemma hos Ashlee. Fina fina gata alltså, jag blir helt varm i hjärtat av detta området. Hur fint är det inte att när jag kliver ner på gatan till lobbyn ser jag Manhattan skyline skimra så fint på andra sidan. Det är verkligen så vackert!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Ida och Denver kom också till Ashlee. Vi hade bestämt hockeynight och så skulle hundarna få träffas. Ashlee har precis köpt hund! Ashlees kille spelar också i Devils. Vi åt lasagne, drack rödvin och hejade!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Dom blev såklart buddies!! Eller kära till och med… dom lät inte varandra vara på hela matchen haha.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Vi var i hundparken och det är ju så magiskt att vara där på kvällen när Manhattan lyser så fint <3

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Matchen slutade 5-1 till Devils och J gjorde mål och fick snacka lite svenska i intervjun haha. Så roligt! En riktigt härlig kväll med tjejerna och hundarna.

88286889-fac5-4574-87d5-ccde02c04bd2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!