Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TATCHA

Morning! Då var det lördag. Hur härligt? Jag vaknade upp ensam i vår säng som känns så stor när J är borta. Jag vaknade av att solen sken in redan klockan 8, lite jetlag har jag nog.. Men jag gillar att vakna pigg på morgonen så jag njuter av det.

Nu sitter jag inlindad i min stora morgonrock och har just ätit frukost och klockan är strax efter 10. Jag ska iväg och träna klockan 12. Ska bli så skönt! Idag har jag lite lösa planer, eventuellt en drink inne i stan på något rooftop och ikväll ska jag och Ida hem till Ashlee på middag, vin och så ska vi kika Devils match. I morgon är jag och J hembjudna ihop med resten av laget till lagkaptenen, dom ska styra något Super Bowl Party. Det blir skoj!

Till något helt annat. Jag har varit så otroligt torr i ansiktet, jag tror att jag använt för starka produkter och så har det ju varit kallt och väldigt torr luft. När jag kom in på Sephora sist fick jag näst intill en order om att börja prova denna rengöringen från Tatcha, jag var skeptisk då det är en olja man tvättar ansiktet med men nu precis som killen på Sephora sa så efter två veckor så är huden så återfuktad och mjuk. Inga break outs eller någonting, väldigt mild och härlig känns den. Jag hissar! Den får defintivt 5/5! Jag är inte betald för att nämna denna produkten utan allt i min blogg är äkta, oavsett om det är samarbeten. Denna har jag i alla fall inte fått utan köpt själv och hyllar! Ni hittar den HÄR.

Processed with VSCOcam with b1 preset

Processed with VSCOcam with b1 preset

Processed with VSCOcam with b1 preset

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!