BAHAMAS – WHAT ABOUT THIS YEAR?

Då har J snart sitt andra break på säsongen. Han hade tre dagar ledigt när jag var i Sverige. BRA tajming! Nu är han i alla fall ledig från och med nästa måndag, han ska bara spela tre matcher innan dess =) Skönt schema? Det är torsdag idag..

Förra året på breaket åkte vi till Bahamas. I år hade vi tänkt haka på våra vänner i laget till Turks & Caicos men vi har bestämt oss för att skippa det. Dels för zikaviruset (känns lite läskigt) men så kände vi för att bara hänga i NY och vara med varandra och styra upp lite saker. Vi har lite att göra och eftersom vi aldrig är lediga ihop så ska vi ha lite vinkvällar där vi ska sätta bordsplaceringar till bröllopet, vi ska kolla på ringar, vi ska skypa med bandet och så har J några vänner som kommer till stan så vi ska käka lite middagar och bara vara lite ”lediga” ihop. J är ledig, jag kommer ju inte ta helt ledigt.

Vi känner också att det är så mycket i år ändå, vi har så mycket i år ändå så det känns sjukt skönt att bara veta att vi har lite tid hemma för att bara umgås och ta itu med allt vi behöver göra. Woho! Längtar! Vi vet ju heller aldrig var vi är efter sommaren, J ska skriva nytt kontrakt så vi vill suga in NY lite. Mys.

bahamass

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!