Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BAHAMAS – WHAT ABOUT THIS YEAR?

Då har J snart sitt andra break på säsongen. Han hade tre dagar ledigt när jag var i Sverige. BRA tajming! Nu är han i alla fall ledig från och med nästa måndag, han ska bara spela tre matcher innan dess =) Skönt schema? Det är torsdag idag..

Förra året på breaket åkte vi till Bahamas. I år hade vi tänkt haka på våra vänner i laget till Turks & Caicos men vi har bestämt oss för att skippa det. Dels för zikaviruset (känns lite läskigt) men så kände vi för att bara hänga i NY och vara med varandra och styra upp lite saker. Vi har lite att göra och eftersom vi aldrig är lediga ihop så ska vi ha lite vinkvällar där vi ska sätta bordsplaceringar till bröllopet, vi ska kolla på ringar, vi ska skypa med bandet och så har J några vänner som kommer till stan så vi ska käka lite middagar och bara vara lite ”lediga” ihop. J är ledig, jag kommer ju inte ta helt ledigt.

Vi känner också att det är så mycket i år ändå, vi har så mycket i år ändå så det känns sjukt skönt att bara veta att vi har lite tid hemma för att bara umgås och ta itu med allt vi behöver göra. Woho! Längtar! Vi vet ju heller aldrig var vi är efter sommaren, J ska skriva nytt kontrakt så vi vill suga in NY lite. Mys.

bahamass

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind