Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BACK AT IT – BARRE

Efter en veckas uppehåll ska jag nu och svettas igen. Jag kan inte beskriva glädjen för mig i att dra på mig mina träningskläder, springa ner till den andra byggnaden som tillhör hela Maxwell komplexet vi bor i, fylla på min vattenflaska som man får på plats och smita in lite försiktigt i salen och ta min plats till höger om läraren långt fram. Jag kan inte ta koreografi lika bra från vänster sida? Så konstigt.

Sedan sätter uppvärmningen igång på samma sätt varje gång, kroppen börjar producera massa endorfiner och sedan under en timme så får lärarna oss att svettas och benen att skaka. Så härligt. Att stå vid en balettstång (som är hela min uppväxt för mig) och kämpa och skaka till housemusik och hiphop är ren eufori för mig. ÄLSKAR att jobba med kroppen!

Och som plus så är Barre en träningsform som jag längtar till att utöva och så blir jag väldigt stark av det. I hela kroppen. Vi jobbar inte i några maskiner utan det är mer funktionell träning så att hela kroppen kopplas på i allt vi gör. Om vi tex jobbar rumpa så kopplas magen på samtidigt. Om man tex sitter i en benspark så jobbar man bara framsida lår men när vi gör det så jobbar vi balans och core samtidigt. Grymt tycker jag som vill vara stark i varenda kroppsdel! Jag får verkligen träningsvärk i muskler jag inte visste fanns.

Nu ska jag springa dit. På med mina sockiplast som Jacob skrattar åt!

muscles

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!