Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

IM BACK!

Då var jag ”hemma” igen. Vad är egentligen hemma? Det kan jag nog skriva ett separat inlägg om för jag har så mycket tankar kring det. Jag vet inte riktigt var hemma är?

Hur som helst, jag åt en mysig frukost med min syster och sedan hoppade jag in i en uber till Arlanda. Jag pratar alltid massor med mina uberchafförer om jag är ensam och ska en bit, vi gick igenom allt från infrastrukturen i Sverige till Trump till sjukdomar. Han var en så fin människa!

Väl på Arlanda köpte jag på mig en bok och sedan var det snart dags att boarda. Tog en kaffe och snackade med Simone innan jag klev på planet. Det var nästan ett tomt plan igår, vi var typ 30 personer kändes det som. Jag läste ut halva boken (måste läsa mer ikväll) såg två filmer, ena filmen, Call Girl var riktigt bra men berörde mig väldigt mycket, den var verkligen hemsk och gjorde mig ledsen så att jag drog på någon kärlekskomedi efteråt som jag skrattade högt till. Tycker ni också att det är lite pinsamt på plan när ni antingen skrattar svinhögt eller gråter och hulkar? Det har hänt mig ett par gånger.. hehe.

Kom sedan fram och fick sitta i tullen i en timme och intervjuas trots att jag har visum. Hjälp alltså. Jag har ett visum som gör att jag får bo här under tiden J är här men det verkade inte hjälpa igår, när dom diskuterade om dom skulle skicka hem mig eller inte höll jag på att tappa det. Jag såg en video igår som en kille hade delat på facebook om hur immigrants ska vara försiktiga när man tar sig in i Usa nu, hela den här Trump-härvan verkar drabba många fler än man tror. Fy för honom.

Jag ubrade i allafall hemåt sedan och pustade ut, hade ett lika långt och bra samtal med denna uberchauffören, han berättade om folk han kände som har green card men som är födda i Iran som inte får komma in i landet. Det är ju helt galet, vad är det som händer? När han släppte av mig hemma sprang jag in i lobbyn, vädret var väl ingen dröm igår. Jag hade som vanligt fått samples från en av mina fabriker så jag smet upp, testade samples, lagade något slags mellanmål/middag av det jag hittade i kylen. Jag stekte rödlök, blomkål, broccoli och paprika. Saltade, pepprade och hade på lite cayennepeppar sedan smulade jag över massa getost och pressade en hel citron. Blev gott och fräscht!

NU är min älskling hemma efter gårkvällens match i Detroit som dom vann. Nu ropar han på mig så vi ska gå till dinern, vi har inte setts på länge <3 Ville bara säga att jag är här!!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!