Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BACK TO ROUTINES

Tillbaka till rutiner. Alltså hörre ni, jag är expert på att tackla jetlag. Jag sov några timmar när jag kom till Sverige på dagen och sedan var jag fine dagen efter när jag sovit en hel natt. Igår landade jag här, jag sov bara en timme på flyget och så somnade jag igår kväll efter J’s match (kanske liite under matchen med) sen sov jag till 8.30 så nu är jag back on track. Så skönt!! Jacob var helt chockad i morse över att jag sov till klockan ringde, vanligtvis brukar man ju vakna supertidigt.

Idag har jag i alla fall bockat av alla måsten, jag gjorde massa todolists på planet. En privat, SA-shop, bloggen och bröllopet. Nu idag har jag tagit itu med allt som var viktigast och lite till. Känns så bra! Jag och J körde en lunch på Chipotle, standard, det är ju så smidigt och billigt. Det borde komma till Sverige? Eller något liknande? Snabbmat som inte är onyttig. Jag kör alltid på en bowl med lite brunt ris, kyckling, sallad, tomatsalsa och sallad. Så gott! Det finns väldigt mycket bra mexikansk snabbmat här, jag gillar det. Så som på flygplatser tex när man bara vill ha i sig något fort men inte så onyttigt är alla sådana kedjor ett bra alternativ.

Nu ska vi bara mysa vi två! Har saknat honom så mycket. Vi ska väl bara slå på någon film och laga middag, en helt vanlig onsdag för oss <3

Btw. Jackan fyndade jag på Nakd Outlet för 80 :- typ. Jag jobbade ju men lyckades shoppa en massa fint själv, gick ju runt där hela dagarna så lyckades fynda ordentligt. Ni som inte var där – ni missade. Puss!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej söta! undrar vilken strl du har på jackan? 🙂 kram

  Hanna 2017-02-03 09:30:20
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Det var one size tror jag, dom är vintage så jag bara tog en som passade 🙂 ville ha min lite oversize! kram!!

   Sanne Alexandra 2017-02-03 18:23:07
   Svara
 • Hej 😀
  Kikar in hos dig varje dag och älskar energin här på din blogg.
  Nu till min (konstiga) fråga 😀
  När ska du till frisören igen och hur har du tänkt att klippa dig nästa gång?

  Stor kram från Göteborg

  Fanny 2017-02-02 13:33:58
  Svara
  • Svar på Fannys kommentar.

   Heej! Vad kul 🙂

   Jag ska dit snart, ska boka tid idag faktiskt. Tänkte klippa av mig dom tunna slitna topparna samt korta luggen till hakan. Jag tänkte även fräscha upp botten lite, det har blivit så mörkt! Kram!

   Sanne Alexandra 2017-02-02 14:51:39
   Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!