Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NYC STROLLING, BEER STOP AND IPIC.

Efter en långlunch promenderade vi runt i Midtown, vi behövde göra ett ärende på NHL-butiken på 6e så vi gick dit och fixade med det och medan vi väntade på det vi beställde från butiken så gick vi och tog en liten öl ihop. Är det ledig dag så är det? Vi har ju som jag nämnt tidigare inga helger så vi hade helgdag igår. Det blir vad man gör det till! Vi skålade för att vi är återförenade haha. Vi gick igenom en himla massa saker, jag fattar inte att vi alltid har så sjukt mycket att prata om, jämt?

När vi vara klara med ärendet ropade vi in en gul bil och åkte ner till Downtown där vi skulle möta upp Ida & Johan + Johans bror och flickvän. Det var dags för bio på Ipic, jag skrev om det förra veckan. Snacka om att jag gör samma saker hela tiden haha! Men Ipic är helt obeskrivligt härligt så vi slog oss ner raklånga i varsin biofåtölj, beställde in massa mat och såg filmen ‘Live the night’ som är en maffiafilm producerad av Ben Affleck som också har huvudrollen. Vad vi vet så var den bra, jag och J slumrade till lite haha. Det var då inte lätt att ligga bekväm i en stor biofåtölj med täcke och kudd mätt och belåten. Det var en fin nap det!


rustic10
rustic12 rustic14 rustic15 rustic16 rustic17 rustic18 rustic19 rustic20 rustic21 rustic22 rustic23 rustic24

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind