Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LUNCH DATE

Igår var J ledig så jag tog lite ledigt med honom. Skulle väl inte vilja påstå helt ledigt men planerade så att jag kunde umgås med honom på dagen och kvällen <3 Det var ett tag sen nu!

Efter ett kaffestopp hos Ida och Johan när vi lämnade Denver hamnade vi på Rustic Table, och ja, jag var här i förrgår haha. Denna gången dock klämde vi varsin avocadomacka som var riktigt bra, det var någon stark svamp på, avokadoröra och stekt ägg. Grym! Sedan beställde vi in någon nutellabakelse, den var så pass bra att jag kommer att kunna gå dit för bara just den. Jag gillar Rustic Table!

Så mysigt att äntligen få lite kvalitéstid med J! <3

rustic
rustic1 rustic2 rustic3 rustic4 rustic5 rustic6 rustic7 rustic8 rustic9

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!