Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DREAMY MORNING

J trillade innanför dörren vid 4 i morse efter en vinst i Minnesota, Devils är tillbaka och det rullar på bra för J nu. Så roligt efter en tung höst!

Denver blev glad när J kom hem så hon busade en stund sedan somnade hon och ville inte upp förrän 10.00!. Har saknat J så enormt mycket den här gången! Nu är han äntligen hemma <3 Jag och Denver myste i sängen länge i morse och sedan stack jag  och J och åt frukost på dinern i morse. Mysmorgon deluxe! Älskar för övrigt våra morgonrockar vi fick i julklapp, jag har en vit och J en blå.

Nu ska jag lämna Denver och J och springa till tandläkaren och sätta igång med Invisalign, ska bli så spännande idag. Jag tror att jag kommer komma därifrån idag med skenor så från och med idag startar nog projekt ‘raka tänder’ under ca 7 månader. Det kommer tydligen göra ont i perioder och skenorna kommer nog vara rätt störiga men det känns värt det. Så kort tid av mitt liv!

Resten av vår lediga dag ska vi in till Johan och Ida och lämna vovven och sedan ska vi på Ipic bio, movie wine and dine känns bra, kanske inte vin då men resten. Ljuvligt! Puss på er.


doggi
doggi1 doggi2 doggi3 doggi4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Denver är såååååå söt!!! Mysigt!!

  Linnéa 2017-01-19 21:46:03
  Svara
 • Kul med invisalign, ska bli spännande att höra hur det går. Jag har precis tagit ut min tandställning efter att ha haft den som vuxen i två år, INTE kul alls men alla gånger värt det! Du kommer aldrig ångra dig, sju månader är så kort tid av ett helt liv och det är mycket enklare att ta hand om raka tänder. Jag har en sån skena du ska sätta in som jag ska ha dygnet runt nu i tre månader för att hålla tänderna på plats, det är en jättemärklig känsla dom två första dagarna men sedan märker man inte av den och den syns verkligen inte. Ingen i min familj har märkt att jag ens har den. Jag har en fråga, vad har du använt för att bleka dina tänder, jag vill nämligen göra det men vet inte vad jag ska välja 🙂
  Lycka till!

  Maria 2017-01-19 17:51:19
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!