Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SPRING OUTFITS

Lite vårinspo. Jag tycker att vårmodet är det absolut roligaste modet till skillnad från dom flesta andra som tycker hösten. Jag bara älskar hur butikerna fylls med ljusa jeans och pastellfärger. Jag gillar inte lager på lager utan föredrar ankelkorta byxor, bara ben, tunnare tröjor och så plocka fram alla solglasögon som en fin accessoar.
Jag kan i alla fall inte vänta på våren i NY <33 Det är ren och skär magi. Och all skoinspiration kommer från min nya favorit, Axel Arigato. Jag är lika förtjust i damsortimentet som herrsortimentet, ska nog klippa ett par skor till J.

spring

 

spring1

 

spring2

 

spring3

 

  • spring

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Går inte att se dina kollage via mobilen, bilderna blir alldeles för stora och bara halva texten syns, resten är ”ute i kanten”.. Så synd! Kanske bara är min telefon som krånglar?

    Anna A 2017-01-17 08:29:16
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!