Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ONE OF MY CHRISTMAS GIFTS

Jag tänkte att jag ska ge er tips på en present till er kille/man/bror/pappa/kompis.

En av mina julklappar till J var att jag köpte en matchande plånbok och korthållare från Tod’s i läder som jag sedan graverade in hans initialer på för att göra presenten lite mer personlig.

Så, jag googlade på lädergravyr och hittade Lord & Taylor som gjorde det åt mig. Supersmidigt och inte alls dyrt att gravera in! Det tog mig ca 10 minuter och sedan var det klart. Vi bara diskuterade ihop var initialerna skulle sitta, vilka bokstäver det skulle vara och sedan tog jag något varv och så var det klart.

J bär båda väldigt ofta. Han varvar mellan plånboken och korthållaren beroende på vad han har på sig eller vad han ska göra.

Tips tips! Ni ser även necessären? Han fick även en brun necessär med sina initialer på av min farmor, han fick inte med någon färg på initialerna utan graverade bara in i lädret. Fint va? Perfekt när han är ute på roaden.

name name1 name3name9 name4 name5 name6 name7 name8

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!