Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GOTTA GO.

Nu har jag duschat, sminkat mig och slängt upp håret i en toffs. Ett sample jag fått hem (vita tröjan) åkte på idag. Ångrar lite nu att jag inte tog in den men den funkar ju till våren också!

Nu ska jag köpa något snabbt att slänga i mig till lunch och sedan ta färjan över till Manhattan och byta en plånbok jag fick av J i julklapp, den var så himla fin men jag ska byta till en mindre korthållare som får plats i fickan och i mindre väskor också. Jag går ibland med lösa kort och det är väl ingen höjdare så nu ska jag se vad som finns!

Nu ska jag smita. Puss på er. Hoppas ni har en mysig söndag! <3

16121530_10155620418073906_72103742_o

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!