Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

6 MONTHS LEFT….

Det är lördagkväll och jag är hemma och tar det lugnt. Jag sitter och svävar iväg och letar lite inspiration till vårkollektioner och ”råkar” hamna på lite andra sidor där jag letar kläder till bröllopsdagarna. Vi ska ju vara på Sundbyholms Slott i tre dagar så att vi kommer att ha lite grill och mys på fredagen, dagen innan vi gifter oss så jag har kikat lite på klänningar till det….

Så hamnade jag just på Asos där jag hittade morgonrockar till mig och mina tärnor. Åh så mysigt! Jag och J har bestämt att vi inte ska sova ihop natten innan den stora dagen utan vi ska inte se varandra över huvud taget innan det är dags. Så pirrigt!

Nu är det bara 6 månader kvar… <333 Drömmer mig bort.

Skärmavbild 2017-01-14 kl. 10.27.54 PM Skärmavbild 2017-01-14 kl. 10.28.01 PM Skärmavbild 2017-01-14 kl. 10.28.20 PM Skärmavbild 2017-01-14 kl. 10.28.27 PM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind