Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

6 MONTHS LEFT….

Det är lördagkväll och jag är hemma och tar det lugnt. Jag sitter och svävar iväg och letar lite inspiration till vårkollektioner och ”råkar” hamna på lite andra sidor där jag letar kläder till bröllopsdagarna. Vi ska ju vara på Sundbyholms Slott i tre dagar så att vi kommer att ha lite grill och mys på fredagen, dagen innan vi gifter oss så jag har kikat lite på klänningar till det….

Så hamnade jag just på Asos där jag hittade morgonrockar till mig och mina tärnor. Åh så mysigt! Jag och J har bestämt att vi inte ska sova ihop natten innan den stora dagen utan vi ska inte se varandra över huvud taget innan det är dags. Så pirrigt!

Nu är det bara 6 månader kvar… <333 Drömmer mig bort.

Skärmavbild 2017-01-14 kl. 10.27.54 PM Skärmavbild 2017-01-14 kl. 10.28.01 PM Skärmavbild 2017-01-14 kl. 10.28.20 PM Skärmavbild 2017-01-14 kl. 10.28.27 PM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Fridsell
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che