Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VELVET

Gårdagens jacka HÄR. Få 30 % off på den med koden ‘VELVETBABY’ tom söndag (15/1)

Sitter just nu i soffan med en toblerone och lyssnar på den HÄR låten. Den får mig att tänka på är jag bodde i St Barbara, det är snart 9 år sedan, kan ni förstå? Jag känner mig ganska glad i kroppen och inser mer och mer för varje dag att livet är så föränderligt men att det mesta inte är definitivt. Saker och ting vi inte är beredda på eller har planerat händer och det är hur vi tacklar allt som kommer in i våra liv som avgör hur vi kommer leva och må. Livet är en ständig process, vi blir liksom aldrig klara utan behöver njuta av det vi uppskattar i livet och försöka vara tacksamma för det som är bra

Nu har J’s föräldrar åkt hem, det känns lite tomt här hemma, J är på roadtrip i en vecka och just nu hör jag bara ljudet av mig själv och musiken som strömmar ur högtalarna ur datorn. Vi har haft en mysig dag idag i det härliga vädret som Hoboken bjöd på. Jag tränade stenhårt i morse och till lunch åt vi lite allt möjligt gott men bland annat en god pizza. Det är väl det som kallas balans? För mig är balans så viktigt. Variation förnöjer och jag mår bra av det! Yoga och gröna juicer ihop med pizza och rödvin, där har vi det!

Nu ska jag byta till mjukiskläder och ta färjan över till Ida och Johan på middag & mys, ska sno åt mig Denver och gosa lite också. Vi ska kika Devils match ikväll och bara catcha up efter många veckor ifrån varandra.

Xoxo
IMG_7901IMG_7853 IMG_7854 IMG_7855

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!