Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THREE THINGS THIS WEEK, INVISALIGN, DREAMY APARTMENT AND NEW JERSEY HOUSEWIVES.

Då var denna veckan snart över. Dags att välkomna helgen! Åh så skönt. Mycket den här veckan i huvudet. Men, det är tre saker som har hänt denna veckan som jag vill dela med er innan jag stänger igen datorn och tar helg.

 • Jag har nu signat upp för Invisalign och ska dit den 18e och få se en video i 3D hur mina tänder kommer att flyttas och sedan börja behandlingen. Kommer att få inflika om jag inte tycker det ser bra ut eller om det är något annat jag vill ändra, känns inte som det är mina tänder vi ska prata om haha? Jag kommer ha en skena på mig både på över och nedre raden ca 18 timmar om dagen. Var 7e vecka ska jag byta skena och jag kommer hålla på i 7 månader sedan ska dom vara raka! Woho!  Så, nästa onsdag ska vi se hur jag får ordning på mina tänder. SÅ kul!
 • Vi har hittat en drömlägenhet. Snälla låt inte folk buda så mycket på den…..
 • Jag blev tillfrågad om jag ville vara med i Houswives of New Jersey?!?! Jag fick alltså ett mail från castingansvarig från tvkanalen Bravo och dagen efter ringde dom upp mig och frågade om jag var intresserad. Jag förklarade att jag inte är den dom söker. Jag är nr 1. Ingen housewife och nr 2. Jag vet inte om dom tror det men vi bor inte i ett mansion med maids osv…… Jag skulle heller inte vilja bli känd som en housewife gärna, falsk marknadsföring haha. Men hur SJUKT är det?

Nu ska den här housewifen ta en dusch och åka in till stan. Trevlig helg! Vad tycks? Passar jag in där emellan? Kan inte sluta skratta åt det. Haha.

Puss!

rhonj-s1-cast-group

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Men vad kul! Du skulle sagt ja..haha! Älskar housewives of Beverly Hills 🙂

  Martin 2017-01-16 07:14:03
  Svara
 • Haha klart du e housewife, du lever ju på din kille!!

  Linn 2017-01-14 15:04:26
  Svara
 • Hej Sanne!
  Jag har haft invisalign. Var själv sjukt osäker men slog till och rekommenderar det. Vad du bör veta är att det inte är osynligt man märker liksom att du har nåt på tänderna och munnen ser annorlunda ut. Men hellre det än vanlig räls 🙂

  Sen gör det himla ont första dagarna du byter tray och min behandling skulle ta 1 år men tog tyvärr nästan det dubbla då invisalign är svårt att förutse.

  Mina tänder blev jättefina! Ångrar det inte alls. Kolla på realself omdömen och foton så ser du andras resultat. Hälsningar Emma

  Emma 2017-01-14 11:35:20
  Svara
 • hahaha vad roligt! hade iof varit kul att se dig men förstår att du sa nej! undra vad du skulle fått för betalt 😀

  amanda 2017-01-13 20:05:19
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!